Det lilla extra slide
cd top arrow

Bremens historiska höjdpunkter på en stadsrundtur

Du får 10 % rabatt på en levande historielektion i hansastaden
Under två timmar får du följa med på en guidad stadsvandring i den inre stadskärnan, där erfarna guider berättar levande om den historiska hansastaden Bremen. Du får uppleva Bremens stora turistattraktioner på nära håll och med extra kuriosa: Vid stadsmusikanterna får du t.ex. lära dig hur du ska hålla händerna för att din önskan ska gå i uppfyllelse och på Böttcherstrasse får du en fin inblick i den expressionistiska arkitekturen. Du kommer också förbi det UNESCO:listade rådhuset i Weserrenässansstil och den urgamla Rolandstatyn med anor från 1400-talet – och längs Weser-promenaden Schlachte tar guiderna dig med fram till de krokiga gränderna i det idylliska kvarteret Schnoorviertel.

När du bokar en bilsemester till Bremerhaven, Bremen eller Niedersachsen (utvalda områden) hos Happydays, får du en rabattkupong gällande biljetter till stadsrundtur (Bremen Stadtführung), arrangerad av BTZ Bremer Touristik-Zentrale. Du får rabatt både vid köp av biljetter på turistinformationen vid centralstationen och på Böttcherstrasse 4 i Bremen, men det kan rekommenderas att boka upplevelsen online. Då kan du välja datum och tid i förbindelse med köp. Läs mer om den guidade stadsvandringen i Bremen: www.bremen-tourismus.de/bremen-stadtführung

Mötesplats stadsrundtur Bremen: Till höger om Tourist-Information/Haus des Glockenspiels in der Böttcherstrasse 4 i Bremen, Tyskland.

Se alla semestrar där rabattkupong till stadsrundtur i Bremen ingår:

Bremen
Bremerhaven
Niedersachsen
storage