Det lilla extra slide
cd top arrow

Inbjudan till vinsmakning m.m. i Toscana

Besök Tenuta di Badia – vingården som ligger i det vackra toscanska landskapet, och få rundvisning och provsmakning på 4 viner och olivolja.
I den lilla landsbyn Altopascio, som ligger i regionen Toscana, mellan Florens, Lucca och Pisa, ligger vingården Tenuta di Badia i det vackra landskapet, omgiven av magnolia, tallar, ekar, lagerträd, gamla cypresser, granatäppleträd och höga sequoia träd, som vittnar om den sekelgamla historien på denna plats. Gården består av 160 hektar mark, varav vinodlingen upptar 20 hektar solbelyst mark. Modern teknik kombinerat med ett stort vinkunnande och tradition, gör att vinerna som produceras här är av hög kvalitet. Förutom White Wine Montecarlo Bianco D.O.C. och Red Wine Montecarlo Rosso D.O.C. tillverkar man också ett mousserande vitt vin: Gioioso della Badia IGT, och ett typiskt toscanskt vin: Il Santo della Badia samt en Grappa di Vinaccia och en traditionell toscansk olivolja.

När du bokar en semester i Toscana hos Happydays, får du en voucher, som ger alla resande möjlighet för provsmakning hos Tenuta di Badia, där du kan smaka på fyra olika viner och olivolja. Efteråt är det möjlighet för att köpa vingårdens produkter med 5 % rabatt på vin, grappa och olivolja i butiken, oavsett mängd.

Här hittar du Tenute di Badia:
Tenute di Badia
via Fattoria, 10, Badia Pozzeveri,
I -55011 Altopascio

Se de semestrar i Toscana, där voucher till vinsmakning m.m. är inkluderad
tenute_se