Det lilla extra slide
cd top arrow

Inbjudan till vinprovning m.m. i Lombardiet

Besök Noventa – vingården som ligger i det vackra landskapet i Lombardiet, öster om Brescia och få rundvisning och provsmakning på 4 viner.
I den lilla landsbyn Botticino Mattina, som ligger i regionen Lombardiet, öster om staden Brescia, ligger vingården Noventa. Detta område är berömt för sina marmorstenbrott och vinodlingar: Här har man odlat vin ända sedan romarnas tid. Vinerna som produceras här får beteckningen Botticino DOC, och består av intensiva, röda viner med en strukturerad, fyllig och elegant smak. Vingården har de senaste 40 åren strävat efter att tillverka kvalitetsviner framför kvantitet, och man använder gamla traditionella metoder samt italienska och historiskt inhemska druvor i vinframställningen. Druvorna som man använder är i huvudsak: Barbera, Sangiovese, Marzemino och Schiava Gentile.

När du bokar en semester vid Gardasjön hos Happydays, får du en voucher, som ger alla resande möjlighet för rundvisning och provsmakning hos Noventa, där du kan smaka på fyra olika viner. Efteråt är det möjlighet för att köpa vingårdens produkter med 5 % rabatt på vin i butiken, oavsett mängd.

Här hittar du Noventa:
Azienda Agricola Noventa
Via Merano, 26,
I-25082 Botticino Mattina, Italy

Se alla vistelser vid Gardasjön, där voucher till vinsmakning m.m. är inkluderad.
azienda_se