Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Happydays tävlingsblogg

Happydays tävlingsblogg
Blog oprettet: 17-12-2014 Blogindlæg i alt: 50 Antal kommentarer: 1787 Antal følgere: 53 Følg denne blog

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD: Vinn bling-bling!

Sidst opdateret: 12-11-2021
Dette indlæg er læst 663 gange
Oprettet: 17-02-2017

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Kan du tänka dig att bli ägare till ett glittrande smycke och vara den som strålar mest på festen?

Gissa sevärdheten i Österrike

Då ska du titta extra noga på alla bilderna i bloggen, de kommer nämligen allesamman från en av Österrikes helt stora sevärdheter – vilken?

En ledtråd är att ”juvelerna” också kommer därifrån …

Om du kan lista ut vilken sevärdhet det rör sig om, ska du ge oss svaret på frågan samt dela ett av dina bästa tips till upplevelser i Österrike – ett du har upplevt själv eller något du vill uppleva på en framtida semester!

Österrike är ju en fantastisk skattkista – när man öppnar på locket till semesterlandet så väller det ut med stora naturupplevelser, bergbanor, nationalparker, sommaraktiviteter, turistattraktioner och historiska städer – det är bara att njuta av idyllen som passar lika bra för stora som små.

Så här deltar du

Ge oss svaret i kommentarfältet plus ett bra tips, så är du med och tävlar om ett glittrande armband. Du behöver inte lämna adressupplysningar, vi kontaktar vinnaren direkt!

Det finstilta

Tävlingen avslutas den 1/3 2017, då vi väljer en vinnare till armbandet. Vinnaren presenteras här på sidan. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Vänligen notera att tävlingen äger rum på både den svenska och danska hemsidan.

Lycka till!

Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
01-03-2017 14:55skrevfrida birgersdotter
Swarowski
Tipsar om temaparken Area 47 i Otztal-Bahnhof. Kul för både stora och små! Och unika attraktioner.
27-02-2017 09:28skrev Ove Victorsson
Swarovski Kristallwelten i Wattens.
Tips: Åk linbana upp och gå sedan på en alpvandringstur. Helt fantastiskt vid fint väder. Finns många linbanor att välja på. Här några exempel: Schladming, Wagrain Grafenberg. Gasteindalen och Patscherkofel vid Innsbruck.
24-02-2017 23:56skrev Eva Olsson
Swarovski Kristallwelten i Wattens. Ett besök där var sagolikt.
På en resa till Österrike upplevde vi något helt otroligt. Omkring den 3:e lördagen i juni varje år sker något som heter Bergfeuer. Kl 22 på kvällen tänds 10000 brasor på 2000 m höjd. Dessa bildar olika motiv hjortar, kors, hjärtan, mytologiska figurer mm. Detta fenomen finns på UNESCOS världsarvskarta.Vi var i Brixental och Westendorf när vi såg denna oförglömliga syn.
22-02-2017 22:26skrev kerstin Rusch
Swarovski juveler
En upplevelse var att se Grossglockner det var en upplevelse
22-02-2017 08:49skrevLinda Nordin
Swarowski Kristallwelten Wittens(swarowskis kristallvärldar)
Tyrol i sommarskrud! Tillbringade en semestervecka med familjen där i 10 års åldern och det är ett oförglömligt minne. I övrig har det varit mest skidåkning som gällt. Hade varit underbart att få återse ett grönt Tyrol med pelagonier i balkonglådorna, edelweis och gentiana i blomm. Öl och en Kalte Platte i solen, kan det bli bättre?
19-02-2017 18:38skrev Ann Sofie Huber Jonsson
Swarowski kristallwelten
Tips : åh det finns så många ! De flesta tänker ju på Österrike som ett vinterland, jag vill slå ett (golf)slag för sommaren o underbara golfbanor !!!besök gärna storstäderna men uppehåll er även i småbyarna ! Ät drick o njut av allt gemyt!
19-02-2017 17:27skrevLarisa Stranner
Det är Swarovski  Kristallwelten.
Er tävling har inspirerat mig att läsa mer av den förunderliga platsen och jag kan tänka mig att besöka den på min semester. Vinsten skulle bli en bra påminnelse om att inte glömma att besöka den.
Mitt tips är ett besök på Bergiselbacken i Innsbruck med en fantastisk utsikt över staden och Alperna.
19-02-2017 13:02skrev Annika Wallén
Swarovski Kristallenwelt som ligger i Wattens Österrike. Det är ett fantastiskt ställe som passar både små och stora. Vi var där i somras och det är så välordnat och vackert både ute och inne. Vi åker bil till Österrike varje sommar, det blir sjunde året i rad nu. Ett av mina favoritställen, förutom att vandra i alperna, är Eisriesenwelt som ligger Werfen. Det är en isgrotta som man får gå runt i tillsammans med en guide som berättar om alla fenomen och historien bakom. Det krävs en skaplig promenad för att ta sig dit men en del av vägen kan man åka lift. Det är väl värt ett besök.
19-02-2017 12:46skrevMarianne Karlsson
Swarovski Kristallwelten i Wattens, jag har tyvärr inga tips för jag har aldrig varit där bara passerat igenom, men vill gärna åka dit inom en snar framtid.
19-02-2017 09:37skrevIngvar Bengtsson
Swarovsky, beläget i Wattens. Åk till Zell am See och vandra runt eller bara en bit på promenaden runt Zeller See. En helt magisk plats med vattnet, solnedgångsljuset och eldflugorna. Våra barn var helt tagna av dessa djur och vi vuxna bara njöt av detta, mat och dryck inne i stan! Detta är 35 år sedan men vi kan känna och se allt detta underbara framför ögonen så långt efteråt. Egentligen är det synd att bara utvälja en ort eller by för hela Österrike är helt underbart!
19-02-2017 09:30skrev Adele Pettersson
Swarovski Kristallwelten. Mitt tips är Kehlsteinhaus
Tyvärr har jag inte varit där själv. Min sambo och mina barnbarn och jag skulle besöka det på väg hem från en snabbtur till Italien och kom för sent till sista bussen upp från Hintereck parking area
19-02-2017 09:26skrev owe thalwitzer
Swarovski Kristallwelten i Wattens
Och vandra i Mattrei, Osttirol så njuter du fullt av livet
19-02-2017 09:11skrev Ann-Christine Lindenger
Svaret är Swarovski kristaller i Wattens. Något att uppleva är julmarknaden i Mozarts Salzburg. En helt fantastisk julupplevelse bland de smala gränderna. Stånden med de jättevackra träskulpturerna för julkrubban och små speldosor av trä.
19-02-2017 08:40skrev Jaan Midvik
Mitt svar är Swarovski.Tyvärr kan jag inte ge något tips eftersom jag aldrig besökt
Österrike.