Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 161 Antal kommentarer: 43 Antal følgere: 5 Følg denne blog
BLACK FRIDAY hos Happydays
13-11-2020
Dette indlæg er læst 258 gange

Den 27 november händer det något speciellt!

Då sänker vi nämligen priserna på några av våra största semesterfavoriter, och förhoppningsvis kommer vi alla att kunna resa som vanligt under sommaren 2021! Du kan dessutom boka tryggt i coronatider – för vi har nämligen ändringsgaranti

 

Superpris på semestrar

Det blir en härlig BLACK FRIDAY med extraordinära erbjudanden på semestrar i Mecklenburg-Vorpommern, Blekinge samt italienska Veneto och Trentino. Du får helt upp till 2.600 SEK i rabatt per dubbelrum när du bokar ett BLACK FRIDAY-erbjudande. 

BLACK FRIDAY-erbjudandena gäller fram till 30 november 2020. 

 

VIP för medlemmar 

Som medlem av Resklubben får du 24 timmars försprång på dessa erbjudanden – innan de öppnas för alla. Så håll ögonen öppna när vårt nyhetsbrev kommer torsdag den 26 november, för där får Resklubbens medlemmar en VIP-länk till erbjudandena! 

Är du inte medlem av Resklubben? Bli det här

 

Roliga tävlingar 

Från fredag den 20 november kan du delta i vår ”Gilla och vinn-tävling” på Facebook där du kan vinna ett resevärdebevis. Vi lägger 1 krona per ”like” i resevärdebeviset, så du är själv med och bestämmer beloppet!

Och från måndag den 23 november kan du deltag i vår bloggtävling "Min värsta semesterupplevelse" här på hemsidan, där vi har lagt en minisemester på Best Western Hotell Karlshamn i potten.

 

Vad är Black Friday?

Traditionen stammar från USA. Black Friday äger rum fredagen efter Thanksgiving och den skapades eftersom många offentligt anställda i USA har ledigt dagen efter helgdagen och därför hade massor av tid att handla, och då valde butikerna att ha en stor rea just där. 

Namnet Black Friday – svart fredag – låter kanske inte så festligt. Det har dock ingen negativ betydelse utan syftar på 60-talets massiva trafikstockningar på stadens gator, dagen efter Thanksgiving. Dagen markerar också starten på årets stora shoppingsäsong – julhandeln.

Hos Happydays deltar vi självklart också i rabattfesten. 

Så skäm bort dig själv och skynda dig att shoppa din nästa semester med extraordinär BLACK FRIDAY-rabatt hos Happydays.

Trevligt nöje!

 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.