hoteller til sommerferien med happydays
cd top arrow
    Happydays tävlingsblogg
    Blog oprettet: 17-12-2014 Blogindlæg i alt: 22 Antal kommentarer: 2 Antal følgere: 53 Følg denne blog 
Vill du till Sydtyskland?
23-01-2015

NOTERA: TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Tävling vecka 4

Ta chansen och vinn en semestervistelse i Sydtyskland - regionen som är känd för sin sköna natur, mat och kultur. Vi väljer en vinnare bland de bidrag som kommer in under veckan.

Så här gör du:

  1. Klicka och läs mer om veckans vinst till Sydtyskland längst ned på sidan.
  2. Övertyga oss om varför du älskar Sydtyskland och varför just du ska vinna denna vistelse, genom att skriva en kommentar i kommentarfältet på denna blogg.

I vecka 5 offentliggör vi vinnaren i vårt nyhetsbrev.

Se vinsten här

6 dagars vårsemestervistelse för 2 vuxna, ankomst i perioden 29/3–21/6 2015.

Lycka till!

Vi tar förbehåll för att eventuellt använda oss av dina kommentarer i vår marknadsföring.

Tags på indlægget

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
29-01-2015skrevSylvia Thostrup
Sydtyskland imponerar med sin skönhet och glans har varit där förr men lockar helt klart igen Vyerna med bergen, dalarna och mysiga byar lite varstans ger mersmak för mig och min gubbe, min bästa resvän !
27-01-2015skrev Yvonne Nilsson
Att få uppleva och njuta av Sydtyskland vore helt fantastiskt, när vänner och bekanta åkt ditåt med sina föräldrar så har jag varit hemmavid och drömt mig bort,nu som vuxen och egen familj så skulle jag så innerligt vilja ge mig och familjen chansen att själv få se allt det vackra jag endast hört talas om och sett foton utav. Detta för mig vore en barndomsdröm som skulle gå i uppfyllelse om turen står oss bi.
27-01-2015skrev Yvonne Nilsson
Att få uppleva och njuta av Sydtyskland vore helt fantastiskt, när vänner och bekanta åkt ditåt med sina föräldrar så har jag varit hemmavid och drömt mig bort,nu som vuxen och egen familj så skulle jag så innerligt vilja ge mig och familjen chansen att själv få se allt det vackra jag endast hört talas om och sett foton utav. Detta för mig vore en barndomsdröm som skulle gå i uppfyllelse om turen står oss bi.
27-01-2015skrevKjell Nordhus
Vi reser varje år någonstans i Tyskland och har rest med er ett flertal ggr alltid lika bra ,det känns skönt med ordnade förhållanden när man kommer fram , då kan vistelsen bara bli den bästa.
27-01-2015skrev Från Elisabeth Svensson
Denna chans vill jag ta för att jag vill göra min gubbe go o glad så han får äta o dricka gott varje dag
26-01-2015skrevGunn Uddh
Nä nu tusan vill jag fara till södra Tyskland det underbara, till allt det vackra som här bjuds få må gott och bara njuta. Ha,ha jag är ju nybliven pensionär och jag har hört att då får man göra vad man vill, till Tysklan är precis vad JAG VILL!
25-01-2015skrev Mathias Eiderhed
Flyga är inte vår stil, men gärna en sväng i Europa med bil. Till Sydtyskland vi ställer färden, för att upptäcka den nya världen. På Hotell Sonnerhof med stjärnor fyra, finns massa att göra som att cyklar hyra. Men även golf, biljard, badminton och tennis, står redo var dag i dess alpnatur. Och barnklubb det finns så att ingen blir sur. En kilometers promenad och du kommer lätt, till staden Lam där glasverstäder ligger tätt. Och åter för barn blir det fest sen, när vi åker till Pullman City, vilda västen. Och skulle du mot förmodan till ett annat land känna drag, så åk två timmar och du kommer till Prag. Som du ser så finns det något för alla, och då har ännu inte poolen kommit tal. Så i sommar kan vi alperna tralla, för Hotell Sonnerhof blir vårat val.
25-01-2015skrev Åke Karlsson
Vill gärna kolla hur mycket som har förändrats sedan jag förra gången år 1966 bilade genom Sydtyskland.
25-01-2015skrevAl margareta Andersson
Med natur så magnifik, denna resan blir unik. Mat och kultur, en resa helt i dur. Härlig atmosfär, hoppas jag får ta med maken på denna färd!
25-01-2015skrev Kerstin Hornung-Klingberg
Åh jag och min man älskar Bayern, dess natur, fina miljöer och fantastiskt god mat! Det vore så fint att få åka dit igen!
25-01-2015skrevBjörn Wahlgren
Har bara varit i norra Tyskland på semester och skulle super vilja överaska frun med en vecka i syd Tyskland för det är hon värd.
25-01-2015skrev jouko Häkkilä
Jag kommer troligtvis gå och se fotboll dricka dunkel öl, och njuta. Är det så att min sambo följer med.. Då blir det mindre av den sorten. Då är det plan B,äta gott njuta av omgivningen å sevärdheterna. Så i vilket fall kan det inte blir fel.
25-01-2015skrev peter ryding
Skulle gärna vilja vinna den här resan.Har alltid tyckt det sett fint ut nere i sydtyskland och nere i alperna .Det vore perfekt med en sån resa för mej o min nästan utbrända fru .
25-01-2015skrev Inger Andersson
Underbar natur, trevliga människor, fantastiskt god mat och inte allra minst väldigt god bier!
25-01-2015skrevMarita Carlsson
Har varit i Sydtyskland en gång på semester och vi bokade resan genom Happydays. Tyckte det var jättefint med en härlig natur och mycket att uppleva. Skulle gärna åka dit med min man igen och ser er som ett jättebra resebolag.
24-01-2015skrev Annica
Till Sydtyskland vill jag fara tar med allra kärestan min I en fin miljö bara få vara äta god mat och dricka gott vin
24-01-2015skrev Susanne Lundströn
Min älskling har inte varit i Tyskland så det vore kanon att få överraska honom med en resa och en underbar upplevelse.
24-01-2015skrev Emelie
Mammas minnesbilder från ungdomens besök i Tyskland är "ingemansland" med uniformerade vakter med skarpskjutande gevär och schäferhundar.Otäckt och skrämmande tyckte hon det var! Skulle som tysktalande översättare vilja visa henne att idag finns det ett " himmelrike" där hon upplevde ett "helvete".
24-01-2015skrev Eva Olsson
Planerar en tripp till Unimogmuseum i Gaggenau, vad vore bättre än att sedan kunna styra kosan österut till Bayern och dess härliga landskap!
24-01-2015skrevGun-britt Valby
En resa till Sydtyskland är en önskedröm med vacker natur och trevligt folk. Jag bara längtar dit!
24-01-2015skrev Eva Olsson
Bayern har allt tusenfalt. Skönhet, gästfrihet och god mat. Dit vill jag alltid återkomma snart.
24-01-2015skrev Susanne Ehrnbring
Till Tyskland vill vi fara. Äta, dricka, och bara vara. En utflykt eller två kan vi göra. För Romantiska vägen vill vi gärna köra.
24-01-2015skrev Marek R.Stanowski
Kom nyligen från en månads resa - Bodenska sjön/17 grader varm/ Österrike och hela södra Tyskland - ville gärna uppleva den underbara utsikten av vita Alp topparna
24-01-2015skrev Kerstin Johansson
Nu har vi vart i nordtyskland många gånger. Dags för nya intryck. Sydtyskland väntar på att upptäckas
24-01-2015skrev lisbeth ernstsson
Avkoppling och rekreation är vad alla behöver, kanske en vandring i naturen innan kvällen, Något för minman och mig, ladda batterierna innan vardagen tar över.
24-01-2015skrev Reina Leverén
Schwartzwald, Kaiserstuhl, Zugspitze, sagoslott, Romantiska vägen med alla underbara små städer, ringlande floder och böljande vinfält tillfredsställer allt man vill se och göra. Till detta kommer sköna sängar, fantastisk mat och vin. Vad mer kan man önska sig tillsammans med den man älskar.
23-01-2015skrevEivor Sjöholm
Det verkar vara ett spännande och för mig outforskat område av Tyskland,med en massa gemytliga utflykts mål, fantastiskt med den naturen och trevligt boende
23-01-2015skrev Maria Blomquist
Vi har blivit nergraderade i familjen, vi var fyra, nu är vi tre då pappa/make Roger dog i cancer. Vi vill gärna uppgraderas med en resa i Happydays regi. Happydays var alltid vårt förstaval, låt det så förbli!
23-01-2015skrevHans Erik Mathiesen
Fra HELL i Tröndelag, Norge til HIMMELRIKET i Bayern, Tyskland. For en reise.
23-01-2015skrev Margareta
Med Happydays vi gärna far, där har vi alltid finfint mått. De reseminnen som vi spar, kan samlas i vår pärm med GOTT. I väst, sydväst, sydost och syd, vi fått se sånt som mersmak gett. Nog vill vi resa mer med er, att få en chans känns härligt RÄTT!
23-01-2015skrev ingridbsv@hotmail.com
Spännande att möta nya resmål. Nordtyskland har vi besökt många gånger men har aldrig varit i den södra delen.
23-01-2015skrev Marita Abrahamsson
Har längtat att få stanna upp och uppleva Sydtysklands vackra natur, som jag bara sett på TV, bl a programmet om doktorn i Schwarzwald. Där vill jag vandra och njuta.
23-01-2015skrevIng-Marie Eriksson
Sydtyskland triggar reslusten stark Fram tills nu obruten mark Kan fungera som personlig avspark!
23-01-2015skrevUlf Rohdin
Underbara Tyskland lockar och drar, även för mig som inte så mycket pengar har. Hoppas på tur att få uppleva Bayern i dur.
23-01-2015skrev Ingela rohdin
Jag var 52 år första gången jag bilade ner genom Tyskland. Tyckte det var helt underbart. Fantastiska små städer besökte vi. Nu pratar vi om att göra det igen.
23-01-2015skrev Ingela rohdin
Jag var 52 år första gången jag bilade ner genom Tyskland. Tyckte det var helt underbart. Fantastiska små städer besökte vi. Nu pratar vi om att göra det igen.
23-01-2015skrev Jannie Borg Larsen
Jag har aldrig varit i sydtyskland, men min man har goda barndomsminnen därifrån och säger att där är väldigt vackert. Det vore roligt att uppleva sydtysklands skönhet tillsammans!
23-01-2015skrevEvy Andersson
Jag har bara åkt genom sydtyskland .Det var vackert och jag vill gärna åka dit igen.
23-01-2015skrev Rune Westerlund
För två arbetssökande vore det underbart att få ladda upp våra batterier. Att få allt serverat vore en önskedröm.
23-01-2015skrevChristina stuhr
Klart jag vill till sydtyskland. Ett land med god mat, god dryck och fin natur!! Jag tar mannen med mig och njuter av semestern på tu man hand!!
23-01-2015skrev Ulrika Söderberg
För 30 år sen bodde o jobbade jag som au pair i Schwarzwald. För mig är södra Tyskland lite hemma och det är ett underbart landskap med underbar natur, älskar maten, de goda bakverken etc. Var ett tag sen sist o vill gärna dit igen.
23-01-2015skrevKristin Ström
Detta är en del av Tyskland som jag aldrig besökt. Klart at man gärna vill åka till detta vackra ställe. Koppla av och äta gott. Se sig omkring och njuta av lite Spa.
23-01-2015skrev Orjan.ahl
Tänk att få se Lahm och resten av gänget, der borde vara möjligt där nere i Bayern. Ett par lederhosen och lyssna till "guten morgen deutscland"
23-01-2015skrevLars Ohlson
Brukar semestra i norra Tyskland,mycket fint. Försök övertyga mig att södra är bättre
23-01-2015skrevArnold Thomsen
Har aldrig varit i Sydtyskland, som väl är ganska annorlunda mot vad Norrtyskland är båda kultur och natur skiljer sig har jag hört, skulle bli himla lycklig att få komma ditt, Kan man hoppas på tur???
23-01-2015skrev Lars Moquist
1972 åkte jag med min då 64-årige far till OS i München och hann med mycket annat som Hitlers Örnnäste. Tänk villken upplevelse det vore att få återuppleva Sydtyskland med fru och nya generationer.
23-01-2015skrev Andreea hultin
Vi älskar att vara ute i naturen och i skogen med våra 3 barn. Men vi skulle så gärna vilja komma iväg på ett annorlunda äventyr och få upp leva deras natur, kultur och deras underbara vackra miljö.vi skulle njuta 100% tillsammans.
23-01-2015skrevEvaMarie Widholm
Det vore helt underbart att få komma iväg på en semester till Bayern....jag längtar till denna fina natur och upplevelser som en resa dit med min man kan ge mig....jag längtar redan...:-)
23-01-2015skrevsusanne Carlson-Lindgren
Mellan sonen tar studenten och vi har tänkt överraska med att återuppleva Sydtyskland. Gustavs kära flickvän Emma, har inte varit utomlands . Vi erbjuder plats i bilen men tänk om hon/vi vann resan.... då skulle hon kunna följa med både till Tyskland och Österrike. Senaste minnet från Sydtyskland och Happy days var då vi fick polis eskort till hotellet GPS visade vägen rakt ner i ett stort hål i gatan. Jag skrev några rader om det på er hemsida. Dags för nya äventyr !
23-01-2015skrev Willum Svendsen
Har 5 tomme kasser med tyske ølflasker købt på Trink Gut i Harzen , dem vil jeg frygtelig ned og have fyldt op igen.
23-01-2015skrev Per Gottfriedz
Vore härligt att få återuppleva Schwangau, Oberammergau och Örnnästet med sin fantastska natur och vänliga människor samt god mat o dryck.
23-01-2015skrev Ann-Kristin Isaksson
Sydtyskland - så nära och så underbart vackert. Här ligger sevärdheterna tätt. Naturen och människorna tar emot med öppen famn. Bättre kan det inte bli! Min dröm är att få återvända hit.
23-01-2015skrevWerner Jonson
Till underbara Sydtyskland skulle jag vilja fara o uppleva den underbara naturen och människorna!
23-01-2015skrev gunnar gustafsson
enligt bilden ovan, kan det bli bättre än att uppleva Bayern med spegeblank sjö, härligt utsikt, sen mycket god mat och dryck
23-01-2015skrevDaniel Höglund
Varit i Bayern flera gånger genom jobb, men skulle vara härligt att tillsammans med frun (nu glada pensionärer) få tid att närmare utforska denna intressanta o inbjudande provins.
23-01-2015skrev Jessika
När jag var liten bilade jag mkt i Europa och vägen gick ofta via Tyskland! Minns väldigt väl "Den romantiska vägen" otroligt vacker. Hade varit kul att åka ner igen tillsammans med min man och för första gången på flera år lämna våra egna barn hemma och bara umgås på tu man hand ‹3
23-01-2015skrev Holger Ryderberg
Som linjebusschaufför på linjen Göteborg - München fick jag bara se autobahn. Som pensionär skulle jag gärna vilja se alla "pärlor" som passerats under arbetet.
23-01-2015skrev Sonny Larsson
I lederhosen och på knopfen en filthatt samt en härlig tre-rätters efter golfrundan. Kan man komma närmre himmelriket då.
23-01-2015skrev Marie Kindblom
Vem vill inte till Sydtyskland med Happydays?
23-01-2015skrevGun Persson
Vore fint att få fira vårt guldbröllop där! Vi har varit gifta i 50 år till midsommar.! Kanske en försenad bröllopsresa!
23-01-2015skrevMaria Johansson
Så underbart det skulle vara att till detta ställe få fara Njuta av god mat och fin natur Jag och min gubbe skulle även ta en golftur.
23-01-2015skrev ann-kristin tufvesson
himmelreich här vill man hit, njuta, bada, vandra och spela golf och äta en liten bit. Underbarare kan det inte bli för Olle och mig.
23-01-2015skrev Per Langley
att köra omkring i en Morgan på fantastiska vägar mellan vingårdarna, njuta av landskapet, maten och vinet , kan man få det bättre?
23-01-2015skrev Tina
Jag skulle vilja ta med min mamma som fyller 80 år i år. Vi har inte varit på semester tillsammans sen 1997 och det skulle vara så kul om jag kunde fira henne genom att få åka till södra Tyskland som är så vackert.
23-01-2015skrev Anders Sikström
Efter fjolårets mångfald i Berlin vill jag gärna uppleva himmelriket i Sydtyskland.
23-01-2015skrev Erik Werner
I Bayern finns allt. Från storstäder och högteknologi till vacker natur, god mat ,härliga människor, ett gott liv och det bästa av Tyskland.
23-01-2015skrev Leif
Vi gillar vad vi ser..... I princip varje år kör vi bil söderut och passerar södra Tyskland. Har inte gett oss tiden att stanna och uppleva området. En vinst i utlottningen skulle ge oss glädjen och möjligheten att i lugn och ro ta till oss omgivningarna. Att det dessutom ges möjlighet till golf är avgjort ett plus. Vi går för vinst.......
23-01-2015skrev Dennis
Min fru och jag fira 30-årig bröllopsdag i år och denna vistelse vore underbar att dela med henne.
23-01-2015skrev Helen
Jag skulle så gärna vilja överraska min man med denna resan! Han har länge försökt övertala mig ( och barnen) att följa med på bilsemester i Tyskland men av någon anledning inte lyckats?? När jag nu läst om resemålet och sett bilder på de ljuvliga miljöerna så tror jag att han haft rätt, jag skulle gilla att vara där!
23-01-2015skrevConny Nielsen
Bayern, alperna, ja det finns inget som går upp mot den naturen.... Det skulle vara kombinationen av naturen, de härliga människorna, den goda maten och de goda dryckerna! Helheten... har allt!
23-01-2015skrev Jörgen Stuxgren
Tyskland är absolut underskattat som resmål själva åker vi dit så ofta vi kan med just Happy Days som har många både prisvärda och fina erbjudanden. Här får du alltid ett härligt bemötande och kalasmat i alla lägen. Just därför skulle jag gärna prova även detta resmålet.
23-01-2015skrevRoger Nicklasson
Efter att de senaste åren bara varit i de norra delarna av Tyskland, skulle det vara mycket spännande att besöka den södra delen och vidga våra vyer.
23-01-2015skrev Lars A Carlson
För ett antal år sedan bilade jag och fästmön i norra Tyskland. Det var spännande att beskåda de gamla Hansastäderna. Vore därför fantastiskt roligt att i sommar kunna göra en rundtur i Sydtyskland med samma tjej, min under våren blivande fru! Landskapet ser sagolikt vackert ut och aktiviteterna i/utanför hotellet skulle passa oss bra! Resan/vistelsen blir en otroligt bra inledning på en honeymoon! HAPPY DAYS are coming....!
23-01-2015skrev Jenny Elgström
Tänk att med min mor till Tyskland få fara, dricka öl, umgås och bara vara. Njuta i Himmelriket varenda minut, vi skulle båda önska att det aldrig tog slut.
23-01-2015skrevMaria Stade
Jag tågluffade genom Europa 1978 och stannade några dagar i Innsbruck och Salzburg. Det var sagolikt vackert! Det vore underbart att än en gång få uppleva denna del av Europa, den här gången tillsammans med min 7 åriga supersladdis Joshi!
23-01-2015skrevAnneli Rhedin
Himmelriket i Sydtyskland - rubriken som säger allt. En lyxsemester för dig och dina kära.
23-01-2015skrevgeorg öberg
Klart att man vill vinna fint hotell efter en golfrunda spa och massage det är gott och sen god middag det är himmelriket
23-01-2015skrev s eriksson
Passar perfekt vandra i bergen spa glasblås någon annan får spela golf!
23-01-2015skrevJan-olof Nilsson
Sydtyskland har lockat mih men jag har inte stannat där förut
23-01-2015skrev Helena Högberg
Drömmer om att köra die Weinstrasse ner genom Tyskland under sparris-tiden och sedan landa i Bayer på någon mysig Biergarten och bara njuta!
23-01-2015skrev Lisbeth
Vi har besökt många fina platser i Tyskland. I den här delen har vi inte varit. Det skulle vara riktigt härligt att vinna en resa hit. Vilken natur! Vilket hotell! Vilken mat! Vilken resa!
23-01-2015skrevMikael Schroeder
Ser fantastiskt ut! Halvvägs till himmelen! Gästfria Bayern är alltid lika trevligt att komma till!
23-01-2015skrev Birgitta Nyström
Två glada pensionärer, som tycker om att resa och åka bil. att bila i Tyskland är så mysigt, vackert landskap, man får se så mycket, och god mat och många små trevliga boende. Vi vill passa på innan vi blir för gamla, för sen är det försent. Hoppas att just vi hat turen med oss, det är isåfall inte första gången vi åker med Happydays.
23-01-2015skrev Monica Andersson
Efter en höst och vårvinter med både jobb och studier skulle det vara helt underbart att få resa bort och bli lite bortskämd. Har länge velat uppleva sydtyskland och uppleva naturen och kulturen.
23-01-2015skrevJan Fors
Efter en tung höst och vinter med sjukdom i familjen vore detta en perfekt början på en ny tid. Tyskland ligger oss varmt om hjärtat och vi njuter av landskap, god och mycket mat och öl!
23-01-2015skrevAnnika Olsson
Var i Bertesgaden för flera år sen och det var nog bland det vackraste jag sett i omgivningarna där omkring. Har alltid sagt att jag vill tillbaka men det blir aldrig av. Sydtyskland är underbart! Jag vill ha chansen att komma dit igen!
23-01-2015skrev Pia Larsson
Skulle älska att ta med barnen på en semester till Bayern, var här för några år sedan och älskar området - det är så fint!
23-01-2015skrev Jessika
När jag var liten bilade jag mkt i Europa och vägen gick ofta via Tyskland! Minns väldigt väl "Den romantiska vägen" otroligt vacker. Hade varit kul att åka ner igen tillsammans med min man och för första gången på flera år lämna våra egna barn hemma och bara umgås på tu man hand ‹3
23-01-2015skrev Christina
Himmelriket! Det ser ju underbart ut, dit vill jag gärna resa. :-)
23-01-2015skrev Jessika
När jag var liten bilade jag mkt i Europa och vägen gick ofta via Tyskland! Minns väldigt väl "Den romantiska vägen" otroligt vacker. Hade varit kul att åka ner igen tillsammans med min man och för första gången på flera år lämna våra egna barn hemma och bara umgås på tu man hand ‹3
23-01-2015skrev Linda Almqvist
Klart jag vill till Bayern! Här finns natur, god mat och dryck, upplevelser för hela familjen.
23-01-2015skrev Sara Gullfeldt
Vore underbart att få komma bort och se något nytt.

Seneste kommentar

Elsebeth Vraabøl
For en del år siden- i vores yngre dage - var min mand og jeg på en dejlig rejse til Riva ved Gardasøen. Vi boede på "Hotel Centrale", hvor værten var lidt emsig med at man skulle købe samtligedrikkevarer på hotellet. Men pengene var små, så vi smuglede en flaske Spumante forbi den sure hotelvært. Oppe på værelset skulle min mand åbne flasken, som var blevet godt rystet under transporten. Proppen sprang med et BRAG op i loftet, fortsatte ud gennem det åbne vindue og ramte den sure...
Helle Severini
Min bedste vinoplevelse er klart min første vinsmagninging, hvor vi fik at vide, at det slet ikke er så svært med vine! Der er nemlig kun to slags - dem, man kan lide, og dem, man ikke kan lide :-) ...
Tom Sørensen
Vi havde en dejlig tur til Stralsund Hotel Baltick ...

Populære tags

cookie icon Vi bruger cookies
Happydays indsamler information via cookies efter gældende lovgivning. Information lagres anonymt og bruges til at huske dine indstillinger samt målrette og forbedre hjemmesiden. Læs mere