hoteller til sommerferien med happydays
cd top arrow
    Happydays tävlingsblogg
    Blog oprettet: 17-12-2014 Blogindlæg i alt: 22 Antal kommentarer: 2 Antal følgere: 53 Følg denne blog 
Tävling fredag: Vill du till Tyskland?
24-01-2014

Tävlingen är slut – stort tack för ditt deltagande.

Det har verkligen varit ett nöje att läsa alla era kreativa inlägg.

Och till dig som inte vann – bättre lycka nästa gång!

Ta chansen och vinn en semestervistelse i antingen Italien, Österrike eller Tyskland. Vi väljer en vinnare bland de bidrag som inkommer under veckan.

Så här gör du:

  1. Klicka och läs mer om fredagens vistelse till Tyskland längst ned på sidan.
  2. Skriv din kommentar i bloggfältet här nedanför.
  3. Övertyga oss om varför du älskar Tyskland och varför just du ska vinna denna vistelse.

I vecka 5 offentliggör vi vinnaren i vårt nyhetsbrev, till ett av de tre semestermålen. Kom ihåg att delta i tävlingen från onsdagen och torsdagen också.

Klicka och se semestervistelse i Tyskland 
(6 dagar för 2 vuxna, ankomst 1/1-31/12 2014)

Öka dina vinstchanser och delta i onsdagens och torsdagens tävling.

Onsdag - delta här

Torsdag - delta här

Lycka till! smiley

Tags på indlægget

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
30-01-2014skrevJohannah
Alltsedan jag läste om att det finns vindistrikt i Tyskland har min önskan varit att åka dit och uppleva detta. Men dåliga ryggar, operationer, sjukskrivningar och allt annat som livet slänger i en väg har kommit i vägen. Nu när allt dock verkar vara på bättringsvägen hade denna typ av resa varit pricken över det berömda iet som skulle lyfta humöret på mig och min familj till en nivå som den inte varit på i flera år. :)
30-01-2014skrevJohannah
Alltsedan jag läste om att det finns vindistrikt i Tyskland har min önskan varit att åka dit och uppleva detta. Men dåliga ryggar, operationer, sjukskrivningar och allt annat som livet slänger i en väg har kommit i vägen. Nu när allt dock verkar vara på bättringsvägen hade denna typ av resa varit pricken över det berömda iet som skulle lyfta humöret på mig och min familj till en nivå som den inte varit på i flera år. :)
28-01-2014skrev Mia
Tyskland har jag fått för mig är ett grått och tråkigt land. Men har på senare tid förstått att det skall vara ett land med härlig natur. Vore fantastiskt att få åka, uppleva och inse hur fel man har haft..
26-01-2014skrev Annika Kuparinen Larsson
Vi älskar verkligen Tyskland, Där finns så mycket att titta på och att uppleva. Vi har bara positiva upplevelser av Happydays hotell. Dessutom finns det så många olika sorters öl att smaka på när man kommer dit.
26-01-2014skrev Maria Blomquist
Tyskland är inte ett land, det är ett äventyr. I Tyskland stillar jag vardagsstormen. Klockorna klingar sitt välkomnande, stig in i sagornas land och låt oss förnöja dig. Vi vill med kraft bringa dina bekymmer i vinterdvala. Tyskland ropar på mig.
26-01-2014skrevGunilla Mets Eriksson
Å himmel och pannkaka hur kommer man dit?
26-01-2014skrev Lisbeth Claesson
Tyskland är drömlandet för mig att åka dit säger jag aldrig nej Landet har så mycket att ge ja, allt vad man kan om be God mat & dryck i överflöd det är lätt att bli övergödd Underbar natur, berg och dalar hotellen har underbara salar Folket är så gemytligt genuint tar hand om var turist så fint :-)
25-01-2014skrevGunn Uddh
Till Tyskland vill jag fara det skulle vara en rea för två kan ni förstå, vad lycklig jag skulle bli om HAN ville köra mig i bil få bli ompysslad och uppleva detta härliga land kanske sola på en strand. Drömma kan man göra det blir väl jag som får köra.
25-01-2014skrevChrister
De olika ölen, den goda maten, uteserveringarna! Trivs mycket bra i Tyskland.
25-01-2014skrevMarzenka Hammerö
Underbart att komma till Tyskland och uppleva god mat och kultur.
25-01-2014skrevAnette Bjarnell
Har under många år rest med Happydays och de resmål vi valt har alltid varit bra och trevliga. Det har alltid varit bra bemötande och mycket att se och upptäcka i närheten av boendet. Alla era erbjudande lockar oss att resa så det är ibland svårt att välja, därför kan det vara kul att vinna en resa.
24-01-2014skrevLars Nordblom
Tack vare Happydays har vi haft möjlighet att minisemestra i Tyskland vid ett flertal tillfällen. Vi har bott på härliga ställen i vacker natur. Överallt har vi blivit vänligt bemött, fått god mat och bekväma rum. Vi säger inte längre "Vi har varit i Tyskland" utan "Nästa gång vi far till Tyskland..." Där finns mycket att se och uppleva av både natur och kultur; vackert, vilsamt, intressant!!!
24-01-2014skrev Åsa
Till Tyskland har min resa aldrig gått och inte har jag en Biergarten uppleva fått Nu är det dags att Tyskland få se sitta på en utekrog och bara le
24-01-2014skrevMeany Ljungdahl
Tyskland är ett land som vi oftast bilar rakt igenom men har på senare tid börjat ha små semestrar i Tyskland. Tycker att Tyskland är ett vackert land och inte bara autobahn. Det hade varit väldigt kul att få möjlighet att bo en längre period i Harz för att upptäcka mer av vackra Tyskland.
24-01-2014skrev Susanne Eklund
Det finns mycket vackert i Tyskland att se och uppleva, och de gäller både natur och God mat, och efter en jobbig period i mitt liv så skulle jag behöva detta äventyr i Tyskland, och då skulle jag bjuda med min älskade vän och jag vet att vi skulle verkligen uppskatta denna resa.
24-01-2014skrevKjell Tyrehed
Min dröm är att få komma till Oberstdorf igen, men på våren. Jag har tidigare varit i den lilla pitoreska vintersportorten, fast i december månad. Myskänslan förhöjs där av musiken från Bayern och "Lederhosen". Natursceneriet måste vara helt fantastiskt på försommaren! Med en önskan att få återse det härliga "Dreieckeländer" med hjälp av Happydays.
24-01-2014skrevDaniel Höglund
Harz är en provins som jag gärna skulle vilja återvända till. Få destinationer erbjuder en sådan mångfald av historiskt intressanta miljöer, traditionellt tyskt gemyt och storslagen trolsk natur. Vill gärna dela en veckas upplevelser här med min fru sedan 50 år, kanske lämplig guldbröllopsferie.
24-01-2014skrev Eva Eriksson
Kylan biter här i norr o tankar om att resa poppar upp, kul det hade att varit att få besöka en bier garten, äta fläsklägg med surkål o en o annan korv medan man flanerar omkring.
24-01-2014skrev Anita Saxton
Jag skulle vilja göra en roadtrip, av den typen som sonen, då sex år gammal och jag gjorde år 1990 genom Tyskland. Silvia hade då varit Sveriges drottning i ca 14 år och man hade ju läst att hon var född i Heidelberg. Hamburg var den första anhalten på vägen ner. Det hände roliga saker på vägen till Heidelberg. Sonen hörde att det fanns ett zoo i Heidelberg och han ville dit så klart. Det blev verkligen ett minne för livet. Det fanns två jättestora gorillor där, de hade frukt att äta. Gorillorna kastade sig med all sin kraft mot det tjocka pansarglaset. När de tröttnade på de stirrande besökarna, så började de kasta frukt på oss. Det fanns nämligen en smal springa ovanför pansarglaset, uppe vid taket, varigenom frukten slängdes och träffade folk mitt i nyllet. Nya besökare kom hela tiden, sonen tyckte det var så roligt hos gorillorna, så vi gick dit igen. Gorillorna blev snart mycket riktigt trötta på folk som stod där och bara stirrade på dem. Då frukten hade tagit slut då, så började de kasta skit i stället på folk. Vi som visste vad som skulle hända stod på säkert avstånd, men ett par som ej visste råkade illa ut. Mannen fick skit på byxorna och kvinnan på sin handväska. Sonen och jag skrattade så vi nästan storknade. Mannen och kvinnan blev förbannade på oss som skrattade åt de roliga gorillorna (och inte på paret). Efter fem timmar, som gick fort hos gorillorna lämnade vi byggnaden. Vi besökte många andra ställen på vår roadtrip, bl.a Köln och där var vi också på zoo. Aporna, som var mycket mindre än gorillorna, var roligast att titta på. Jag vet inte om det fortfarande finns några gorillor i Heidelberg, men den nostalgi-trippen skulle jag gärna vilja göra om om jag vinner den här resan till Tyskland.
24-01-2014skrevBerit Andersson
jag reste till Tyskland förra året med min pojkvän och min svärmor och 2 andra vänner på slottsemester. Det var Mysigt och vi bodde jättefint , det var en liten stad, vi kollade på andra slott som låg i Ludwiglust och i Scherwein, vi åt gott och var ute och åt gott på dagen som sparris soppa. vi köpte resan genom happy Days och kommer köpa fler resor
24-01-2014skrev Lise-Lotte Grimborg Ring
Min övertygelse om att jag ska vinna en liten resa som gör att jag ska få koppla av å röra på mig i mitt eget tempo är så önskvärt. Jobbar i stressiga hemtjänsten å då e det ingen ro å vila.så det vore en underbar födelsedagspresent. Mvh Lise-Lotte Grimborg Ring
24-01-2014skrev Marianne
Jag tävlade i onsdags också och då var min motivering till varför jag skulle vinna att min dotter nu tar examen från högskolan i Jönköping efter tre år. Jag vill igen poängtera hur stolt jag är över henne och att hon aldrig har behövt göra ett omprov eller en omtenta under sina 16 år skolan (från förskola till högskola utan uppehåll). Hon är absolut värd en resa efter allt sitt slit! :)
24-01-2014skrev Emelie Thorsén
Jag skulle väldigt gärna åka till Tyskland med min mamma och på så sätt tacka henne för allt hon gjort för mig i livet. Föräldrar är det bästa man har och vi båda älskar att resa. Vi har varit i Tyskland förut men inte på just det här resmålet. Att upptäcka olika ställen i samma land är väldigt spännande då kultur, natur och omgivning oftast är olika :)
24-01-2014skrev stig lilje
åker varje år på kort semmester till tyskland, till Harz för den fina naruren och en liten tågresa sätter vekligen guldkant på vår vistelse.
24-01-2014skrevIngela Jansson
Ut i Europa vi vill fara var då lite rara Till Tyskland nu vi komma uppleva en sommar Fylld med saker att göra och vi får oss röra Naturen oss fylla vi Happydays hylla
24-01-2014skrevLena
Tyskland, tanken för till Hitler, men det kan man bortse ifrån och tänka på andra historiska händelser. Tyskland kan locka både till storstäderna och lugnare ställen. Kan tänka mig att besöka fina byggnader, museér och naturen. Ett besök vore kanske bra för då får man en annan känsla till Tyskland.
24-01-2014skrev Juhani Kannisto
Vem har inte hört talas om världens bästa bil, Mercedes Benz? Jag har själv nio stycken. Min stora dröm är naturligtvis att få åka till Tyskland. Jag skulle vilja besöka huvudkontoret i Stuttgart. Untertürkheim är en stadsdel i Stuttgart i Baden-Württemberg som är mest känt som hemvist för Mercedes Benz och Daimler. Jag vill passa på att slå två flugor på en gång och besöka även museumet, som har mer än 160 fordon. Där kan man kolla på olika utsällningar m.m. Happy Days, låt mig till Tyskland åka över!
24-01-2014skrev Roger Jönsson
Tyskland nära men ändå annorlunda, smidigt att ta sig, God mat och fin natur.
24-01-2014skrevMathias Eiderhed
Med en flygrädd fru så åker vi hellre bil, och skönt att det till Tyskland inte är så många mil. Sväng vänster efter bron och när du kört en bit, tar du färjan sista biten och snart du kommit hit. Till Tyskland så full av historia och kultur, men även god mat och fantastiks natur. Ingen dag blir den andra lik i Harz och dess historiska miljö. Börja dagen på ett Apfelstrudel-fik, innan du vandrar vid en spegelblank sjö. Att uppleva Harz naturprakt bland berg och oändliga skogar, javisst. Det är ett måste för själen, och härligt blir det som cyklist. En dag när du känner att benen måste få vila, du kan göra utflykter ändå. För med ånglokomotivet upp på "Blåkulla" kila, passar alla stora som små. Ruiner från en medeltida borg, eller kejsarstaden Goslars mysiga torg, En av de största träkyrkorna i världen, eller till Clausthal-Zellerfeld styra färden. Du bestämmer själv vart du vill fara, eller om du kvar på hotellet vill vara. För en trädgård med terass och en hemtrevlig miljö, där personliga servicen är på topp, Kan en god bok eller spel med en kö, ge avkoppling för en trött kropp. Jag längtar till Tyskland i sommar igen, och hoppas få ta med mig min hjärtevän.
24-01-2014skrev Anne Ekendahl
Jag vill väldigt gärna åka till Tyskland för natur, kultur och avkoppling ta med min kära och fira att det var två år sedan han gav mig min ring.
24-01-2014skrev Carina Daleby
Tänkte jag skulle få öva upp min gamla skoltyska. Har aldrig varit i Tyskland (inte i så många andra länder heller för den delen). Skulle gärna vilja åka till Harz och få uppleva ett av era intressanta resmål.
24-01-2014skrev Susanne Jönsson
Det skulle vara härligt att få komma till Tyskland igen, det var tyvärr många år sedan jag var där sist. Det är ett vackert land, dom har god mat och man blir väl bemött :) Sen är det ju alltid roligt att få komma på nya ställen i olika länder :)
24-01-2014skrev Gunilla Möller
Harz! Det låter helt underbart! Vi har vänner som har varit där flera gånger, men aldrig vi. Vi har mest kört förbi. Norra Tyskland har fått flera besök men i Harz har vi nte provat ett enda kök. Er beskrivning av omgivning, hotell och personal gör mig nyfiken, jag har ännu aldrig på era resor blivit besviken.
24-01-2014skrev Glimma
Att vandra på en bit på Häxstigen är en dröm som jag skulle vilja uppfylla. Den går ca hundra kilometer tvärs genom Tysklands nordligaste medelhöga bergskedja, via det mytomspunna berget Brocken. Där kan man njuta av Harz-regionens kompletta skönhet. Man kan uppleva väldigt varierad natur, skogar, färgglatt lysande ängar och branta klippor, porlande bäckar och majestätiska dammbyggnader. Att få strosa runt i den gamla staden, äta god mat och bara njuta. Då är dagen fullkomlig.
24-01-2014skrev Glimma
Att vandra på en bit på Häxstigen är en dröm som jag skulle vilja uppfylla. Den går ca hundra kilometer tvärs genom Tysklands nordligaste medelhöga bergskedja, via det mytomspunna berget Brocken. Där kan man njuta av Harz-regionens kompletta skönhet. Man kan uppleva väldigt varierad natur, skogar, färgglatt lysande ängar och branta klippor, porlande bäckar och majestätiska dammbyggnader. Att få strosa runt i den gamla staden, äta god mat och bara njuta. Då är dagen fullkomlig.
24-01-2014skrevBodil
Tyskland har för oss genom åren inte bara blivit en transportsträcka utan många gånger även ett semestermål som vi tycker mycket om!
24-01-2014skrevÅke Hartelius
Vi älskar Tyskland. Vi har åkt med bil sedan 1979,stannat, övernattat och upplevt olika miljöer från öst till väst, nord till syd och alltid förundrats över hur omväxlande, vackert(oftast!) och gästfritt detta land är. Tack för chansen att uppleva Harz igen!
24-01-2014skrevulla lillqvist
Tysk grammatik, läxor, lektioner ”traggel” i generationer Men denna Harzresa skulle göra att dottern och jag Som vanligt tänker på Tyskland med välbehag Det finns så mycket vi vill se Kameran tas me Allt det vackra ska fotograferas I ett album sparas och dokumenteras Apfelstrudel ett måste för dottern blir där För ”mammas” är inte lika god hemma här
24-01-2014skrev Annika Ågren
Brukar åka till Tyskland en eller ett par gånger om året, men av tidsskäl har resorna begränsats till nordligaste delen kring Flensburg - Husum och det magiska slättlandet ut mot Nordsjön. Men Hartz med den vidunderliga naturen lockar verkligen!
24-01-2014skrev Lena Rex
Har en dröm att få se Tyskland både på land men även få åka nåt på Rehn eller Mosel. Att gå besöka vingårdar o smaka goda viner o få bo på ett mysigt litet slott. Det vore guld värt
24-01-2014skrevEleonor Gunnarsson
Hej, Happy Days. Tyskland är för mig ett lummigt och trevligt land att turista i. Alltid trevliga människor och god mat. Här vill jag uppleva nayuren och vandringar med min 14 årige son och göra intressanta utflykter. Tänk att få ta med honom till detta fina land som jag besökte för ca 30 år sedan och nu kan visa upp.
24-01-2014skrevÅke Karlsson
Jag och min familj har under en lång följd av år åkt genom Tyskland för att komma till antingen värme eller vintersnö. Vi har alltid ätit och övernattat i trevliga småstäder med genuina små Gasthaus. En normal fråga är .Skall ni äta här hos oss. Svar ja. Då finns det som regel rum lediga. God mat o dryck är alltid legio.
24-01-2014skrevAnnicka Torin
Det är väldigt fint i Tyskland och maten är kanon bra och jag vill ta med min Pojkvän dit för han har inte varit där förut. Vacker natur, bra historia, trevliga människor. Hoppas att vi vinner!
24-01-2014skrev gerd berg
Till Tyskland återvänder jag mer än gärna. Inte så långt, men tillräckligt annorlunda för skön avkoppling.
24-01-2014skrevMaria Olsson
Tyskland är för många milen på Autobahn blott, men då missar de vackra städer och sagoslott. Alltför många låter avfarterna bara passera, får ej se charmiga byar och vyer som alla fascinera. Här finns god mat, trevliga människor och historik, vacker natur och är på upplevelser så rik. Varför inte parkera bilen vid Happydays Hotel zum Harzer, se ut genom bilrutan är ju så trist, istället uppleva Tyskland som miljövänlig vandrare eller cyklist. Ja, visst hoppas vi vinna i tävlingen, naturligtvis, vinner vi ej då står i köket iallafall denna spargris.😉 PS alla bilder jag lagt in är tagna av familjen vår, håller nu tummarna att vi får resa med Happydays i år.🙏
24-01-2014skrev Ann-Britt
En resa till Tyskland är aldrig fel. Det finns så mycket att se och göra där. Det är ju så mycket mer än bara motorväg. Besöka de små mysiga byar gå på en trevlig gasthaus äta en bit god mat och ta en god öl
24-01-2014skrevBente Kanstrup
Har alltid syntes om Tyskland og i särlig grad om det sydlige Tyskland. Håber at komme en tur derned i sommeren 2014, at fejre vor bryllupsdag. Sol, sommer og dejlige omgivelser.
24-01-2014skrev Ulrika Y-Eriksson
Läste tyska i grundskolan och undrar hur jag skulle klara mej idag med språket. Älskar att se naturen och gillar öl
24-01-2014skrev Liza Bråhnback Andersson
Jag och min man älskar att bila runt i Tysklands små pittoreska städer med sina gamla och mysiga hus och gränder. I Tyskland finns så många fina familjehotell med jättegod mat som serveras i fina matsalar. Bord dukade med vita dukar,blommor och ljus. Man får känna sig som en hedersgäst. Priset är oftast väldigt överkomligt också. Min mans stora intresse är också att få titta på järnvägarna och de gamla ångloken då trivs han som fisken i vattnet. Inte svårt förstå varför vi gärna åker till Tyskland.
24-01-2014skrevMarlene Pettersson
tyskland är så vackert..Det skulle vara roligt att överraska min man på våran 9- åriga bröllopsdag...
24-01-2014skrev Anneli Lyckeborn
Vi älskar Tyskland, bilar dit flera gånger per år. Alla hotell och platser där är helt underbara. Vi älskar mat och dryck, besöker ofta vingårdar o dyl. Men än finns det mycket att utforska vill gärna åka dit snart igen.
24-01-2014skrev Ann-Charlott Klingberg
Skulle vara väldigt intressant att se Oberharz Wasserregal med alla dess dammar och reservoarer som i stor del byggdes på 1500-talet, för gruvdriften i området. Att få cykla eller vandra i en storslagen natur. Och så skulle det vara ett ypperligt tillfälle för min dotter att öva på sin tyska.
24-01-2014skrev Ann-Louise brooks
För 30 år sedan åkte jag på bilsemester genom Europa. Vi körde blandannat igenom Tyskland och jag kommerihåg hur förvånad jag var över den fantastiska naturen. Vi övernattade på ett litet hotell som var helt underbart pittoreskt. Jag har länge drömt om att återuppleva Tyskland och alla nostalgiska minnen.
24-01-2014skrev Eva-Lisa Jonsson
Tyskland du underbara land uppleva kultur och naturens skönhet tågtokiga parets paradis, maten så god se och minns med fotot
24-01-2014skrevBirgitta Westerling
Å, jag bara älskar Tyskland. Det finns så många fina platser. T.ex. Oberammergau med de fantastiska spelen. Det räcker som orsak att jag vill dit. Annars kan jag avstå till kvinnan före mig ,Christina kristensson, hon verkar behöva få koppla av.
24-01-2014skrev s eriksson
I Tyskland känner man sig som svensk alltid mer än välkommen Nästan så man skäms när man tänker på den avoghet mot tyskar som man ibland kan ana i Sverige. Nu är nu och inte som för 70 år sedan. Dessutom vackert och fullt av historiska och intressanta platser. Åk till Tyskland - det ska jag- oberoende av om jag vinner denna tävling Wiedersehen
24-01-2014skrev Eva Olsson
Vi har rest alla temavägar som finns i Tyskland och har då upptäckt många smultronställen. Små städer och byar med en riktigt gammal stadskärna gillar vi skarpt. Där kan vi njuta av mysiga hus med vackra väggmålningar sittande på en uteservering med en kall skummande öl eller ett glas gott vin. Tyskland är verkligen mycket mer än en transportsträcka till andra länder. Vi vill upptäcka mer och få fler härliga minnen att glädja oss åt.
24-01-2014skrev Åke Karlsson
Har alltid varit förtjust i Tyskland och speciellt området runt Harz. Skulle sitta bra med ett återbesök framåt våren.
24-01-2014skrev Kenneth Bjöörn
Jag älskar Tyskland med den fantastiska naturen och den goda maten. Det skulle vara fantastiskt att få möjlighet att uppleva detta tillsammans med min familj.
24-01-2014skrevMargareta Johansson
Det Tyska gemytet - det kan jag verkligen skriva under på efter att ha besökt ett antal små orter och städer vid sidan av de stora motorvägarna. Vacker natur och intressant byggnadsstil är något jag uppskattar förstås - men att få bo på ett Tyskt Gasthaus med allt vad det innebär av trivsel, det överträffar det mesta. Särskilt frukostarna är något jag ofta hallucinerar om.... Denna vistelse vore kanon att få vinna för att fira att maken och jag äntligen får råda över vår egen tid efter många år av slit.
24-01-2014skrevMonica Andersson
Jag skulle verkligen behöva komma bort från vardagen ett tag. Har aldrig varit i Tyskland, men har länge velat uppleva landet, naturen och maten. Dessutom skulle det vara roligt och få se om tyskan sitter kvar i minnet.
24-01-2014skrev Christina Kristensson
Jag behöver komma bort från vardagen och allt vad den innebär. Min 17-årige son har efter ett prank på halloween blivit dömd att betala 24000:- i skadestånd. En ny lag säger att föräldrarna är solidariskt skyldiga att betala. Så efter denna pärs med husrannsakan, polisförhör, rättegång samt ekonomisk ersättning så vill jag hämta andan nån annanstans. Tyskland med sin vackra natur, goda mat och trevliga folk är en bra plats för detta ändamål.
24-01-2014skrevlena dahl
tyskland är så nära men känns som om det är väldigt långt borta har bara varit i tyskland en snabb visit skulle av hela mitt hjärta vilja upptäcka mer det skulle vara helt underbart att få kunna åka dit
24-01-2014skrev Daniella Gustafsson
Åhh Det skulle vara fantastiskt att få uppleva Tyskland och vi som är en tågtokig familj skulle älska detta pris:)
24-01-2014skrev Roger Blomquist
Vi har varit i Hartz vid ett par tillfällen och det känns bortglömt! NU har vi lärt oss hur vackert det är och vill gärna dit igen. Barnen älskar framförallt områdena med de fantastiskt vackra naturliga utomsparkerna där lekarna radar upp sig för de unga...
24-01-2014skrev Susanne Ehrnbring
Äntligen har vi upptäckt det vackra Tyskland. Förr har det varit en transportsträcka, men vad mycket det finns att se. Vi älskar korsvirkeshusen dom fina slotten och den härliga naturen. För att inte tala om underbar mat och dryck. Varför vi ska vinna? För att vi älskar detta och vill uppleva det igen.

Seneste kommentar

Williamknome
pharmacy without dr prescriptions [url=http://v1agrawithoutprescript.com/#]viagra without a doctor prescription[/url] viagra without a doctor prescription http://v1agrawithoutprescript.com/...
Ole Gran-Jacobsen
Jeg kan tilslutte mig ovenstående indlæg om Alte Dorfschänke, selv om det er skrevet af en ansat ved Happydays. Vi ankom ultimo maj 2017 i strålende sol, 26-28 grader hele ugen. Kiggede forbavset ved ankomsten, hotellet markedsføres som "bikerhotel" - altså specielt for motorcykler, om der holdt da også flere store motorcykler foran hotellet. Det var dog en fordel. Undervejs var vi kørt gennem en myggesværm og uden for hotellet stod et bord med alle tænkelige rengøringsmidler til mot...
eva johansen
kan godt lide italienske vine...

Populære tags

cookie icon Vi bruger cookies
Happydays indsamler information via cookies efter gældende lovgivning. Information lagres anonymt og bruges til at huske dine indstillinger samt målrette og forbedre hjemmesiden. Læs mere