hoteller til ferien med happydays
cd top arrow

Feriefabrikken i felten

Happydaysere på tur
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 42 Antal kommentarer: 28 Antal følgere: 18 Følg denne blog
Studietur 2018 – Hotel Margarete Maultasch
07-11-2018

Bergtagen i Alperna …

Vi åkte på studieresa med jobbet i slutet på oktober. Turen gick till Österrike och det var mitt första besök i detta vackra land.

Vi åkte med buss från München i ett strålande väder. Snart såg vi Alperna. Det var en överväldigande vacker syn i strålande klart och soligt väder. Turen gick genom berg och dal bort mot både den italienska och schweiziska gränsen tills vi nådde det 4-stjärniga hotell Margarete Maultasch, som ligger på ca. 1.500 meters höjd i Nauders i underbara Tyrolen. I området finns det goda möjligheter för att vandra och cykla.

Hotellet höll på att stänga för säsongen, så det fanns inte så många andra gäster, det var lugnt och tyst. Inredningen var i charmig österrikisk stil med rustika möbler och mörka färger. I baren finns det en öppen spis. Allt doftade rent och fräscht.  Hotellet var mysigt smyckat i stil med vårt julpynt. Vi fick ett stort ljust rum med en härlig utsikt. I rummet fanns det ett litet walk-in closet, komfortabla sängar, en soffa och fräscht modernt badrum och separat toalett.

På kvällen åt vi middag i hotellets restaurang. Allt var perfekt förberett och snyggt uppdukat. Personalen var iklädd de traditionella dirndl-klänningar.

Vi fick en jättegod 4-rätters middag bestående av:

Salladsbuffé med diverse små rätter bl.a. matjessill och korv. En liten rolig österrikisk detalj: de rivna morötterna på salladsbordet var kokta J. En soppa/buljong med nudlar och brödknödeln. Huvudrätten var hjortragu och potatisknödeln. Knödeln är visst lite av en nationalrätt i Tyrolen och finns i många varianter. Till sist en Apfelstrudel med varm vaniljsås. Till den goda maten fick vi smaka på fina österrikiska vita och röda viner.

Efter en god natts sömn åt vi frukost i frukostrestaurangen. Frukostbuffén var enkel, men det fanns allt vad man behövde för att bli mätt och belåten.

Jag hann tyvärr inte utnyttja hotellets wellnessområde med inomhus swimmingpool, bastu och ångbastu, eftersom vi bara hade en enkel övernattning innan bussturen åter gick mellan bergstopparna och vidare mot Salzburgerland.

Besöket på Margarete Maultasch var genomgående en mycket trevlig upplevelse.

Vänliga hälsningar

Helle Rasch, försäljningsavdelningen Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Østrig #Aktivitet & action #Afslapning & antistress #Dig & mig #Familiehygge #God hoteloplevelse

Seneste blogindlæg

BLACK FRIDAY: Gode tilbud og stor feriekonkurrence!
Natten til fredag den 23. november sænker vi priserne på nogle af vores største ferief...
61 Kommentarer
BLACK FRIDAY: FAKTA OCH TÄVLING
Natten till fredag den 23 november sänker vi priserna på några av Happydays semesterfavo...
15 Kommentarer
Filmen fra studieturen 2018
Grüβ Gott og gullashsuppe! Se filmen fra studieturen 2018, da Happydays indtog alperne i b...
1 Kommentarer

Seneste kommentar

ArchiePsymn
[url=http://xn--b1agpd4a6d.xn--p1ai/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=215291]whyblackpeoplemeethere[/url]
Georgeshold
Собака – тварь, какое приручено и одомашнено человеком еще в далекой древности. Первоначальные археологические обнаружения остовов вышеуказанного животного возле жилья человека, открытые на Евразийском континенте, относятся к времени мезолита. Возможнее всего, собака пребывала основным домашним млекопитающим, какое изъявляло древнему человеку подспорье на охоте. Поподробнее: <a href=http://burac.ru/porody-sobak/31-tibetskiy-mastif.html>породы собак фото</a>
Annette L.
KRYDSTOGT MED FORHINDRINGER I foråret 2012 skulle vi på vores første krydstogt. Skibet skulle afsejle fra Dubai. Den planlagte flyvetid fra Danmark skulle blot være nogle få timer, men den samlede rejsetid endte med at blive på 60 timer! Problemerne begyndte ved den planlagt mellemlanding i Amsterdam. Her var der kommet lidt sne og derfor kunne vi ikke lande men blev i stedet omdirigeret til Bruxelles. Efter vi var landet her sad vi en rum tid i flyet, før det fløj til Amsterdam, hvor den videre afgang til Dubai var aflyst. Her fik vi lov til at stå og stå i timelange køer på et hårdt cementgulv blot for absolut ingen brugbare informationer at få. Vi fik dog til sidst et hotel, som vi kunne vente på. Da vi ikke kunne få fat vores bagage, hvori vi havde pakket vores overtøj, frøs vi nærmest til ispinde, da vi ventede i lang tid på en taxa. Dagen efter blev alternativet så at vi skulle vi flyve fra Amsterdam via London til Dubai. Det lykkedes og glade sad vi i London i flyet med kurs mod Dubai. Efter 6 timer i flysædet uden hverken vådt eller tørt fik vi til sidst at vide at flyet altså ikke kom nogen vegne den aften! Så igen ud i kulden for at vente på en taxa og ind på endnu et hotelværelse. Endelig, endelig på tredjedagen fløj vi til Dubai. Da vi kom dertil, var krydstogtskibet dog for længst dampet af, så det gik med taxa gennem 300 km ørken for at indhente skibet i dets næste havn. Da vi kom til havnen, vendte taxachaufføren straks om, og så stod vi alene, og så landgangsbroen blive trukket op. Desperationen i vore blikke formildede dog skibsofficeren, som allernådigst lod os komme med tre dage for sent. Vi havde dog stadig ingen bagage og vores rejsetøj var ved at være godt nusset, så vi kunne slet ikke leve op til skibets fornemme dresscode. Vi listede os rundt langs panelerne i vores i nød indkøbte reklametøj fra skibets souvenirbutik. Vi blev genforenet med vore kufferter dagen før hjemrejsen. Efter mængden af bagagemærker at dømme havde de været på en endnu mere omstændelig omvej, end vi selv havde!

Populære tags

Vi bruger cookies. Læs mere..