hoteller til ferien med happydays
cd top arrow

Happydays tävlingsblogg

Happydays tävlingsblogg
Blog oprettet: 17-12-2014 Blogindlæg i alt: 17 Antal kommentarer: 559 Antal følgere: 53 Følg denne blog

Vinn en korg med tyska godsaker

18-10-2017

 ***** Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Elsebeth Mahon Bertelsen *****

I vårt samarbete med ”Tyskland – det vänliga semesterlandet” och kampanjen ”Tyska Städer” kan du just nu uppleva Tyskland till en riktigt bra pris! Vi kan komma på många goda skäl till att besöka Tyskland: Där finns t.ex. konst, kultur, mode - och de blygsamma specialiteterna, som skämmer bort smaklökarna.

Men vad tycker DU är så bra med Tyskland?

Berätta det för oss i kommentarfältet härunder, så är du med i tävlingen om en hel korg full med läckra specialiteter från Tyskland. Vi tycker nämligen att du ska få lov att smaka på din semester, innan du sticker iväg!

Det med smått
Vinnaren dras d. 1/12 2017. Vi skickar tyska-delikatess-korgen direkt till den tursamma vinnaren, som dessutom offentliggörs här på bloggen och i vårt nyhetsbrev. Vinsten kan inte ombytas till kontanter.

Tävlingen kör på både vår danska och svenska blogg, och vi utväljer 1 samlad vinnare.

Här hittar du alla prima erbjudanden i Tyskland!

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
23-10-2017skrevJoakim
En trip till Tyskland brukar alltid ”betala” sig. Inhandling vid gränsen på väg hem brukar ”betala resan” genom förtjänsten mot Svenska priser.
23-10-2017skrevEva Olsson
Naturen i Tyskland bjuder på så otrolig variation. Fina stränder i norr, härliga skogar och fina bergsområden söderut som inbjuder till sköna vandringsturer med stopp på mysiga ställen med Kalte platten och skummande öl. Det är Tyskland för mig.
26-10-2017skrevIngela Strandberg
Pulserande storstäder, charmiga små korsvirkesstäder, höga berg och djupa dalar, fantastiska stränder och en underbart vacker böljande landsbygd. Dessutom god mat i rikligt mått, gott öl och goda viner. Tyskland har allt och är semesterlandet nummer 1 för mej.
27-10-2017skrevElisabeth johnson
Tyskland är en mosaik, ingen del är den andra lik. Delarna har sina egna kulturer, dialekter, mat och naturer. Ständigt nya vyer och städer som var och en liknar ett unikt smycke. Tyskland, favoritland i mitt tycke.
27-10-2017skrevBert Parsmo
Vad jag minns bäst av Tyskland är de mindre vägarna och de små städerna söderöver, med mycket charm och värme. Där kan man träffa vanligt folk och dela gemenskap.
28-10-2017skrevstig Lilje
Trier och moseldalen och ett glas kall riesling, då är dagen perfekt.'
31-10-2017skrevMaria Grön
Tyskland tycker jag om för där finns en salig blandning av härliga badstränder små mysiga samhällen,underbar cykling häftig vandring skidåkning och inte minst storstäder, med mycket kultur och god vällagad mat
01-11-2017skrevSvetlana
Att promenera genom gamla små byar, och upptecka lite anorlunda arkitektur ,känna doft av nybakad bröd, äta go middag och dricka fin vin, det är Tyskland för mig. Samt shopping och soliga sommar dagar med en bit äpple strudel.
19-11-2017skrevAnn-Sofie Huber Jonsson
Närheten både t Nordsjön o Östersjön, alla golfbanor. För att inte tala om all god mat o dryck på trevliga ställen, historiska platser kryddar upp det hela ännu mer!!!
19-11-2017skrevYvonne Malm
Ich liebe Tysk Currywurst och den goda ölen
19-11-2017skrevAnita Karlsson
Jag älskar Tyskland och har varit på många platser där, mestadels besökt julmarknader, då har jag passat på att äta den goda würsten, ätit den underbara wienerschnitzel, druckit glüwein. I år hade jag tänkt besöka Hamburg då jag hade vunnit hotellboende, men tyvärr, jag är inte alls pigg. Mitt barnbarn har fått detta och hon reser för första gången till Tyskland med sin goa kille, jag tror att det blir många gånger till i hennes liv.
19-11-2017skrevHenrikki Rutanen
Har härliga släktingar i Hamburg och Wiesbaden!
19-11-2017skrevHåkan Karlsson
Jag har inte besökt Tyskland så många gånger, men när jag varit där har jag njutit av deras goda öl och att våren är tidigare där. Minns i Hamburg i mars när vi redan då satt vid en uteservering och njöt av solens strålar.
19-11-2017skrevAnita Zetterström
Min mamma och bror bor i Tyskland . Vi är där ofta, älskar framför allt maten och den goda ölen. Gillar även shoppingen, mycket är billigare än i Sverige .
19-11-2017skrevGunnar Uhr
Tysklands goda mat och öl är en bra anledning till besök. Det är alltid rent och snyggt på restauranger och toaletter. Att åka vid Mosel, Rhen eller dom små byarna i Harz är en fantastisk upplevelse för att inte tala om att koppla av vid Östersjökustens pärlor till orter och öar. Miniatyrwunderland i Hamburg är en attraktion som ingen borde missa oavsett ålder, helt fantastiskt.
19-11-2017skrevMarion Ramdahl
Gillar Tyskland och München där jag har en son med familj som jag ofta besöker . Passar då på att äta goda wienerschnitzlar och annan god mat samt den goda tyska ölen . Vi har bilat mycket i Tyskland och besökt många trevliga platser med gammal fin bebyggelse.
19-11-2017skrevBerit Bengtsson
Tanken på Tyskland känns kul, jag kanske hamnar i Hamburg innan jul. Shoppa loss på julmarknaden i stan, avrunda med glühwein och världens godaste marsipan!
19-11-2017skrevPer Gottfriedz
Vackert och skiftande landskap och mängder av sevärda städer med gamla stadskärnor. Vänliga människor, god mat och dryck, Rent och prydligt, ordning och reda. Hotell, campingplatser och ställplatser av högsta kvalitet. Ett land det är lätt att trivas i!
20-11-2017skrevLea Lindell
Tyskland är ett fantastiskt glatt och positivt land med alla trevliga och glada människor, mycket god mat och bara trevligt att semestra i, vilket jag upplevt av personal på hotell och affärer
20-11-2017skrevBirgitta Bolin
Jag älskar Tysklands goda mat, trevliga människor, vackra och historierika städer, det vackra och varierade landskapet, det härliga språket, ja med andra ord det mesta är härligt , underbart
21-11-2017skrevMaja jönsson
Älskar detta land.har följt uvecklingen där sen mitt första besök 1952. Sett uppbyggnaden och utveckling till ett fint land att turista i. Alla vänliga,hjälpsamma och ärliga människor jag genom alla åren av mina besök där. Alltid lika givande resor.
22-11-2017skrevGunnar Samuelsson
Vinlandet med sköna vidder,berg och djupa dalar. Smaklökarna får sitt när man besöker oaserna längs vägen.Att köra långsamt går utmärkt om man tar av från de snabba breda huvudvägarna.Då hinner man också se de fina gathusen som ligger tätt,med möjlighet att skaffa nattro.När resan sedan går vidare kanske till någon storstad vilket det finns gott om, likaså de små orterna ofta fyllda med kultur samt inspirerande konst.Detta gör att semestern blir till en värdefull avkoppling.
22-11-2017skrevjan kristenson
Närheten till Sverige,trevliga människor,god mat och många sevärdheter.
22-11-2017skrevOlle Olsson
Trivs bra med Tysklands kultur , gillar även deras mat och dryckes kultur .Det finns mycket av historiens vingslag i hela Tyskland .med andra ord , Jag trivs mycket bra i Tyskland .
22-11-2017skrevPeter Otto
Tyskland har, till varje besökare, stor eller liten, att erbjuda allt man kan önska sig. Dess läge mellan två hav och gränser till många länder, dess kultur och historia gör att många intressen kan tillfredsställas. Vackra landskap med små byar där man ofta kan hitta härbärge, god mat och dryck för en billig peng.
22-11-2017skrevKjell Hemlingberg
Fin natur,härliga människor,mysiga hotell, god mat och dryck, många aktiviteter, helt enkelt fantastiskt.
22-11-2017skrevAnna-Karin Winblad
Tyskland ett semesterland vi ständigt återkommer till, oavsett årstid God mat och dryck, rent och snyggt, Vänliga människor och alltid något nytt att upptäcka,
22-11-2017skrevHans Hjalmarsson
Trevliga människor, mysiga orter, god mat och dryck. Ett besök i Tyskland gör gott för kropp och själ.
22-11-2017skrevIrene Petri
Det finns mycket vackra platser i Tyskland som sjuder av vänlighet och gästfrihet där finns konst och gemyt.
22-11-2017skrevLarry Wijk
Underbart land med hur fina julmarknader som helst, något att verkligen åka och besöka.... Trevliga människor, god mat och dryck. Bra shopping i allt
22-11-2017skrevCatarina Williamsson
Tyskland har något att erbjuda för alla. Det ligger nära till hands och vi kör gärna själva för att få ser den fina naturen och kunna stanna vid mysiga små orter och vinsamhällen. Tyskland är ett stort land så det finns hela tiden nya platser att besöka. Man får upplevelser och shopping är självklart innan man åker hem igen.
22-11-2017skrevChristina Svensson
Ett fantastiskt land som erbjuder allt. God mat och god öl. Naturen är mycket omväxlande. Trots att vi åkt i Tyskland i många år upptäcker man hela tiden nya städer och sevärdheter. Glädjande att se hur det gamla östtyskland åter blir vackert när man så varsamt renoverar husen.
23-11-2017skrevEva Liljeskog
Tyskland är nära, gästvänligt och gemytligt. Vackert med många små mysiga städer och byar med Gasthaus. Rugen och Bad Doberan i norr. I sydtyskland alla serpentin vägar med vinodlingar på Bergssluttningarna. Vinhaus Nalbach med guldmedaljer för sitt vin. Bernkastel med sina korsvikeshus. Mosel och båtarna där man kan ta med cyklar och ta sig runt. Mest intresserad är jag nu av Celle och Rugen samt norra Tyskland regionen.
23-11-2017skrevKristina Tonning
DEN HÄRLIGA TYROLERMUSIKEN NATUREN SÅ UNDERBART FIN SPRUDLANDE GLÄDJE PÅ GATOR OCH TORG Öl, OST OCH VIN DETTA ÄR MITT SEMESTERPARADIS
23-11-2017skrevMarianne Törngren
Man känner sig så välkommen och blir så väl mottagen i Tyskland. Det är ordning och reda. Människor hälsar och är servicemedvetna, visar tillit och är generösa. De tyska restaurangerna serverar mycket god och vällagad mat i väl tilltagna portioner.
23-11-2017skrevHelen Fredriksson
Började älska Tyskland när vi åkte runt där med husbil. Träffade människor som bjöd hem oss till sitt hem, bjöd oss på mat o visade oss runt. Helt otroligt gästfria. Älskar deras ölfestivaler, den i Berlin i augusti är något helt otroligt speciellt, nyår i Berlin är också något helt otroligt, Hamburg med morgonmarknad i fishermarkt med värsta öset sex på morgonen. Ja i Tyskland finns allt.
24-11-2017skrevreino johansson
har just varit i tyskland med mitt barnbarn oliwer 5 år och min fru
27-11-2017skrevAnne-Louise Andersson
Gillar Nordtyskland speciellt. God mat, goda viner, härliga stränder med sköna havsbad, äventyrsbad, lugna små byar och riktiga shoppingstäder. Finns alltid något som passar olika åldrar och önskemål inom familjen
cookie icon Vi bruger cookies
Happydays indsamler information via cookies efter gældende lovgivning. Information lagres anonymt og bruges til at huske dine indstillinger samt målrette og forbedre hjemmesiden. Læs mere