rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration
rejseinspiration

blog_image
Här är bloggen, där vi vill berätta de små historierna från bilsemester-byrån; senaste nytt om nya typer av semestrar, nyheter i Happydays-sammanhang och kuriosa av alla de slag, som förhoppningsvis är intressant just för dig. Välkommen till vårt förslag på en e-anslagstavla med högaktuella uppdateringar från resebyrån Happydays.
  • Aktuellt - små historier från Happydays
  • Blog oprettet: 29-03-2017
  • Blogindlæg i alt: 102
  • Antal kommentarer: 0
  • Antal følgere: 4
  • Følg denne blog 
Happydays är nu snyggare, snabbare och smartare
30-11--0001

Så är vi i luften med en splitter ny hemsida som – förhoppningsvis – ger dig en mycket bättre upplevelse, när du bokar sköna semesterdagar hos oss eller bara hälsar på i vårt resuniversum i Resklubben. Men lova att du har lite tålamod med oss när du surfar runt, vi jobbar fortfarande med små förbättringar på några av sidorna!

Vad är nytt?

Du kommer fortfarande att känna igen oss, men allt är förbättrat och nya features har tillkommit.

Här nedanför ger vi en samlad översikt över vår optimering av hemsidan:

Topphastighet

Vi tillhör nu de snabbaste gasellerna på savannen och hittar den bästa semestern och mycket annat till dig på ingen tid alls. Vi har nämligen bytt ut hela motorn så att du får en maximal upplevelse när du surfar hos oss.

Ny design

Vi har nu också fått ett läckert fodral, det tycker vi själva i alla fall. Vi har rena linjer i designen, så att du lätt får överblick och vi har massor av härliga bilder på ditt nästa semestermål.

Mobiloptimering

Fler och fler använder mobilen när de köper semester. Därför är ditt nya happydays.nu självklart skärmtestat efter 2017-standard, vilket betyder att hemsidan ser bra ut på alla dina skärmar. Kolla själv på dator, mobiltelefon och surfplatta.

Förbättrad sökfunktion

Sökfunktionen har fått en central plats strax under den stora toppbilden på framsidan. Det är en supersnabb sökfunktion, där du redan från starten väljer antal resande och rum.

Sökfunktionen är dynamisk, så att du kan välja olika faciliteter till och från i filterfunktionen och löpande se hur det påverkar ditt sökresultat. Vi har också fått mycket bättre möjlighet för att kunna erbjuda dig alternativa semestrar, som motsvarar dina önskemål.

Dessutom har vi utökat vår fritextsökning så att du får resultat från hela hemsidan, när du söker – både hotell, resor och innehåll från Resklubben.

Detaljerade gästbedömningar

Du har nu också möjlighet för att få en större inblick i gästernas bedömning av hotellen. Se vad hotellen får i betyg efter parametrar som t.ex. service, mat eller belägenhet och välj ditt hotell efter vad som betyder mest för dig.

Optimerad Google-karta

På vår nya Google-karta kan du t.ex. se vilka flygplatser och museum som ligger närmast ditt hotell. Under de nästa månaderna kommer flera platser att tillkomma, så att du kan hitta ännu fler attraktioner och sevärdheter på kartan.

På kartan kan du också se andra Happydays-hotell nära ditt hotell. Om du klickar på ett hotell, får du fram en bild av hotellet tillsammans med 3 framhävda fördelar på just detta hotell.

Bättre bloggnavigation

På Resbloggen hittar du ett tagg-moln på vänstra sidan av skärmen. Klicka på orden i molnet och hitta de inlägg som du helst vill läsa.

Du får också bättre möjlighet för att tagga dina egna blogginlägg, så att andra enkelt kan hitta dem.

”Min sida” samlar allt

På ”Min sida” som du hittar i den röda boxen i översta högra hörnet av skärmen, har du nu en samlad översikt över: Dina resor, din blogg, din profil, aktuella tävlingar, medlemserbjudanden och vårt senaste nyhetsbrev. Det är också här du kan välja hur ofta du vill motta vårt nyhetsbrev. Och kom ihåg att det bara är första gången som du ska logga in, därefter kommer vi ihåg dig.

Favoriter och Facebook är på väg …

Under de nästa månaderna ger vi favorit-funktionen en make-over. Det betyder att du kommer att kunna spara både hotellvistelser, blogginlägg, recept och researtiklar – också utan att vara inloggad. Du skickar bara favoriterna till din e-mail och så har du dem så länge du har lust.

Är du redan inloggad, sparas dina favoriter på din egen sida, och som något helt nytt kommer du att kunna logga in med ditt Facebook-konto.

 

Tycker du också att vi har blivit snyggare, snabbare och smartare? Dela gärna din åsikt med oss här nedanför i kommentarfältet!

Tags på indlægget

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
21-05-2017skrevBertil Flygare
Det känns alltid bra att boka resan via Happydays. Det är kvalitet och service som väntar vid ankomsten. Skönt när man kör en längre sträcka att känna sig trygg och nöjd vid ankomsten! Det blir fler bokningar! Dock skulle jag gärna velat få ett kvitto på att min betalning kommit fram och att resan därmed är helt klar att genomföra! Trygghet är viktigt!

Seneste blogindlæg

3 tips til den mest praktiske bilferie
At tage på bilferie, er måske ikke altid lige så let som man tror. Bilferier kan være kedelige, dyre og alt for langtrukne, men det kan også være et godt middel til at slappe af, og få brugt tiden på noget man sætter pris på. For at få den mest velovervejede bilferie, og for at få det bedste ud af bilferien, er der her 3 tips til en praktisk bilferie.

Før i rejser
Bilferier kan til tider godt blive dyre. Man skal sørge for benzin, overnatning og restaurantbesøg, som i sidste ende godt kan løbe ud i mange penge. Men for at spare, der hvor man nu kan, kan man overveje at tage de ressourcer med, som man allerede har liggende derhjemme. Til turen kunne man fx tage termokander med, så man kan lave nudler, drikke en kop kaffe, eller lave suppe-i-en-kop. Her kan man spare på pengene, samtidigt med at det går så nemt som smurt.

Mens i rejser
Når man så endelig er kommet af sted, kan det være en god ide, hvis man planlægger ens pauser, så godt man nu kan, ud fra hvor tit der er behov for at stoppe. Man kan nemlig risikere at skulle stoppe flere gange end nødvendigt, som egentlig bare sluger ens tid. Udover det praktiske ved selve køreturen, kan man også fokusere på at få det arbejde lavet, som man skal have lavet. Det kan være alt fra skoleopgaver, til at besvare mails eller noget helt tredje. Her kan man nemlig slå tiden ihjel, med at være produktiv.

Efter rejsen
Ved ens ende destination, er der stor sandsynlighed for, at bilen ikke er lige så ren som den var før selve rejsen. Her kan det være en god ide at rydde op i bilen, så hurtigt som overhoved muligt, inden bilen skal tages i brug igen. For når bilen så skal bruges igen, står den klar og lige til at køre i.
0 Kommentarer
Nordfriesland - så är vi här igen
Vi har precis kommit fram till Hotel Arlau-Schleuse i Hattstedtermarch som ligger precis intill den näst yttersta vallen. Platsen är verkligen fascinerande, och hotellet ligger längst ut i ensamt majestät med sitt jättestora stråtäckta tak. Vi har varit här förut, och lovade då varandra att vi skulle komma tillbaka. Nu är vi här och sträcker automatiskt armarna i luften och tar ett djupt andetag av den friska luften. Vi är lyckligt lottade och får ett rum på första våningen med den mest underbara utsikt över naturen och det rika fågellivet. På markerna och på de branta vallarna ser vi hundratals får som alla säkert har varit lamm här i påsk. Vi upplever Nordfriesland i stormande kuling idag och vi är glada för att få uppleva naturens krafter. Före middagen besökte vi Hamburger Hallig som ligger 7 km från hotellet, en plats som vi tycker mycket om. Vi ska inte helt ut till den yttersta punkten idag, vi parkerar bilen längs vägen och går upp på toppen av diket och kikar ut över Hamburger Hallig. När man står här uppe på toppen och vrider kroppen 360 grader runt upplever man marsklandskapet så långt ögat kan nå och det med olika slags väder. Vi såg en himmel så blåsvart att vi aldrig hade upplevt något liknande, samtidigt sken solen i ett annat väderstreck. I en tredje riktning såg vi ett våldsamt regnoväder och på en annan plats svävade de mest otroliga moln på himlen. Det hela kulminerade med en jätteregnbåge på himlen. Nu fick vi uppleva det som konstnären Emil Nolde har målat så många gånger, det ombytliga vädret i marsken. Hans museum och konst kan upplevas i Niebüll, 25 km från hotellet. Vi ser fram emot nya naturupplevelser imorgon, väderleksrapporten utlovar en solig dag. Trine H. Resbloggare för Happydays
0 Kommentarer
Celle,- afslutningen på " En kongelig affære "..........
Vores ferie lakker mod enden og de tre sidste dage, skal tilbringes på Althoff Hotel Fürstenhof. Stedet ligger fantastisk, oprindeligt adelspalads fra omkring 1680. 5 stjerner kan hotellet bryste sig af og med rette, her er der mulighed for at blive forkælet. Servicen er i top, morgenbuffeten i særklasse. Skal du afkøles, er der swimmingpool i kælderen og andre wellnessting. Altstadt, den gamle bydel i Celle, ligger 10 min. gang fra hotellet. Det berømte Herzogschloss og slotsparken ligge ligeså i gåafstand, og det var her på slottet, at "En kongelig affære" tog sin afslutning. En film som mange har set, omhandlende Kong Christian den 7. og hans unge hustru Caroline Mathilde. Et turbulent forhold, da kongen var mentalt utilregnelig og uinteresseret i sin hustru. Kongen får tillid til Struensee og bliver hans livlæge og senere også meget deltagende i statsanliggender, da kongen rent faktisk ikke magtede opgaven. Struensee kommer tættere på familien, og mellem Caroline Mathilde og Struensee, opstår en hed kærlighedsaffære, som til sidst får fatale følger. Kongen kræver Struensee halshugget. Dronningens bror Georg lll, som er kurfyrste i Hannover hertugdømme, kommer til landet og kræver søsteren udleveret. Det accepteres, dog uden at hun kan få sine børn med sig. Dronningen kommer til at bo resten af sit korte liv på slottet i Celle, som den gang var slået sammen med Hannover. I dag kan slottet besøges, dog ikke i sit oprindelige udseende indendørs, da slottet bliver brugt til forskellige udstillinger. Dog er der udstilling om Caroline Mathilde i hendes oprindelige stuer, og det er da lidt specielt at tænke sig, at her har hun gået rundt for ca. 250 år siden. Tæt ved slottet, inde i Altstadt, ligger Stadtkirche hvor Caroline Mathilde ligger begravet. Vi kunne ikke selv finde stedet, men fik oplyst at hun lå nede i fyrstekrypten under kirkegulvet. Det viste sig, at vi dagen efter kl. 16 kunne se krypten med kisterne, med nogle af de betydeligste fyrster og deres familier for Celle og så Caroline Mathilde. Kordegnen fortalte levende om familierne og selvfølgelig den skæbnesvangre historie omkring Caroline Mathilde. Hotellet ligger ligeså ved siden af den franske have, Caroline Mathildes yndlingspark, som hun ofte spadserede i. I 1784 blev der oprettet et mindesmærke for hende, som kan ses når man går tur i haven. En spændende historie, hvor alt der relaterer sig til hendes liv, ligger inden for gåafstand. Altstadt i sig selv, er en meget yndig by. Mange meget gamle bindingsværkshuse, ligger skulder ved skulder og vi taler om huse der er 400-500 år gamle. Byen har et rigt forretningsliv med butikker af enhver art, som smelter fint sammen med alt det gamle. Trænger man til ro, er der indtil flere parker omkring Celle, som er ganske smukke. Celle, en flot finale på en dejlig sommerferie, hvor både friluftsliv og byliv, er gået op i en højere enhed. Vejrmæssigt, fra + 30 til - grader på bjergtoppen, der deler Østrig og Schweiz.
0 Kommentarer

Seneste kommentar

Finn Møller
Flotte billeder. Flot opsætning. Man er jo klar til at rejse så snart man klikker sig ind på jeres side.
Villy madsen
God og nem at overskue
Anna Nilsson
Vi hittade The Cottage av en slump för några år sedan via Happydays. Sen dess har vi nog återvänt minst 10-15 ggr. Maten är helt underbar. Omgivningarna är som gjorda för långpromenader och personalen med Marianne i spetsen är absolut bäst! Rummen är inte toppmoderna, men där är man ju bara när man sover. En promenad ner till hamnen eller ner till stranden, eller varför inte ner till byn för att köpa smörrebröd hos den lokala slaktaren. Här kopplar vi av!

Populære tags

Vi bruger cookies
Happydays indsamler information via cookies efter gældende lovgivning. Information lagres anonymt og bruges til at huske dine indstillinger samt målrette og forbedre hjemmesiden. Læs mere