hoteller til ferien med happydays
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 35 Antal kommentarer: 6 Antal følgere: 1 Følg denne blog
Wein-und Gästehaus Ames
18-11-2016

När Happydays var på studieresa 4 dagar i oktober 2016, fick vi kikat på så många olika hotell att allt faktiskt kan flyta ihop lite efteråt. Vilket hotell hade nu den läckra poolen och tre bastur? Och vilket hade nu den där härliga terrassen med utsikt över Mosel? Och var var det nu, vi fick den fantastiska Riesling-soppan?? 

Men när det handler om Wein- und Gästehaus Ames, så är det en liten pärla, som urskiljer sig och som man absolut kommer ihåg. 

Jag kommer att minnas platsen både för sin placering i den charmerande landsbyn Zeltingen-Rachtig, som med sina korsvirkeshus och fyllda blomsterlådor som är indbegrebet af Moselromantik  och för den mysiga och personliga inredningen – och för att vara ett hotell, där det nästan känns som att vara på besök hos goda vänner.

Erich och Irmgard Ames, som är ägare förstår hur man ska skapa en hjärtlig och hemtrevlig atmosfär och de har inrett de 5 rum och den ena lägenheten individuellt och riktigt mysigt. Eftersom hotellet är så litet, kan får man nästan känslan av att vara på ett härligt gammaldags pensionat. Det finns t.ex. kaffe/té faciliteter som man fritt kan använda sig utav samt ett kylskåp med vin som man bara kan ta för sig av och så kan man betala senere. Jo, den intima atmosfären och det fantastiska läget gör detta till ett ideellt hotell för Mosälskare.

Frukosten serveras i frukostrestaurangen – eller så kan man, om vädret tillåter det, ta med sig den ut på terrassen, som både har utsikt mot Mosel och skåda över det vackra medeltidstorget. Erich och Irmgard berättade att det väldigt snart kommer att byggas en vinterträdgård på terrassen, så att man kan sitta under takom nu vädret inte är det bästa.

Men en av de ting som var med till att göra just detta hotell till något speciellt var den 150-åriga gamla vinkällaren, som ligger under hotellet. Här serverade Erich sina egna goda vin för oss, för familjen Ames producerar ca. 1.000 flaskor gott vitt vin från en ca. 3.200 m2 stor vinmark varje år.

Att sitta och smaka på härligheterna och att höra om de olika vinerna i den autentiska källaren var personligt, unikt och var med till att göra besöket på Wein-und Gästehaus Ames helt oförglömlig.

Art director Inger på Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Seneste blogindlæg

BLACK FRIDAY: Gode tilbud og stor feriekonkurrence!
Natten til fredag den 23. november sænker vi priserne på nogle af vores største ferief...
61 Kommentarer
BLACK FRIDAY: FAKTA OCH TÄVLING
Natten till fredag den 23 november sänker vi priserna på några av Happydays semesterfavo...
15 Kommentarer
Filmen fra studieturen 2018
Grüβ Gott og gullashsuppe! Se filmen fra studieturen 2018, da Happydays indtog alperne i b...
1 Kommentarer

Seneste kommentar

ArchiePsymn
[url=http://xn--b1agpd4a6d.xn--p1ai/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=215291]whyblackpeoplemeethere[/url]
Georgeshold
Собака – тварь, какое приручено и одомашнено человеком еще в далекой древности. Первоначальные археологические обнаружения остовов вышеуказанного животного возле жилья человека, открытые на Евразийском континенте, относятся к времени мезолита. Возможнее всего, собака пребывала основным домашним млекопитающим, какое изъявляло древнему человеку подспорье на охоте. Поподробнее: <a href=http://burac.ru/porody-sobak/31-tibetskiy-mastif.html>породы собак фото</a>
Annette L.
KRYDSTOGT MED FORHINDRINGER I foråret 2012 skulle vi på vores første krydstogt. Skibet skulle afsejle fra Dubai. Den planlagte flyvetid fra Danmark skulle blot være nogle få timer, men den samlede rejsetid endte med at blive på 60 timer! Problemerne begyndte ved den planlagt mellemlanding i Amsterdam. Her var der kommet lidt sne og derfor kunne vi ikke lande men blev i stedet omdirigeret til Bruxelles. Efter vi var landet her sad vi en rum tid i flyet, før det fløj til Amsterdam, hvor den videre afgang til Dubai var aflyst. Her fik vi lov til at stå og stå i timelange køer på et hårdt cementgulv blot for absolut ingen brugbare informationer at få. Vi fik dog til sidst et hotel, som vi kunne vente på. Da vi ikke kunne få fat vores bagage, hvori vi havde pakket vores overtøj, frøs vi nærmest til ispinde, da vi ventede i lang tid på en taxa. Dagen efter blev alternativet så at vi skulle vi flyve fra Amsterdam via London til Dubai. Det lykkedes og glade sad vi i London i flyet med kurs mod Dubai. Efter 6 timer i flysædet uden hverken vådt eller tørt fik vi til sidst at vide at flyet altså ikke kom nogen vegne den aften! Så igen ud i kulden for at vente på en taxa og ind på endnu et hotelværelse. Endelig, endelig på tredjedagen fløj vi til Dubai. Da vi kom dertil, var krydstogtskibet dog for længst dampet af, så det gik med taxa gennem 300 km ørken for at indhente skibet i dets næste havn. Da vi kom til havnen, vendte taxachaufføren straks om, og så stod vi alene, og så landgangsbroen blive trukket op. Desperationen i vore blikke formildede dog skibsofficeren, som allernådigst lod os komme med tre dage for sent. Vi havde dog stadig ingen bagage og vores rejsetøj var ved at være godt nusset, så vi kunne slet ikke leve op til skibets fornemme dresscode. Vi listede os rundt langs panelerne i vores i nød indkøbte reklametøj fra skibets souvenirbutik. Vi blev genforenet med vore kufferter dagen før hjemrejsen. Efter mængden af bagagemærker at dømme havde de været på en endnu mere omstændelig omvej, end vi selv havde!

Populære tags

Vi bruger cookies. Læs mere..