hoteller til ferien med happydays
cd top arrow

Happydays tävlingsblogg

Happydays tävlingsblogg
Blog oprettet: 17-12-2014 Blogindlæg i alt: 17 Antal kommentarer: 559 Antal følgere: 53 Følg denne blog
Tävlingen är avslutad: Boktipstävling
23-09-2016

Stort grattis till Lena Svensson som vann tävlingen!

 

Vinn spasemester för 2

Här på semesterfabriken brukar vi säga att ”semester är inte något vi håller, det är något vi säljer”. Men när vi emellanåt gör ett undantag och tar ett par dagar utan väckarklocka, är vi inte sena till att lägga upp fötterna och begrava näsan i en bra bok.

Det gäller bland annat för Åsa på marknadsavdelningen, som i denna video tipsar om den bästa boken hon läste på semestern: "Jag heter inte Miriam" skriven av Majgull Axelsson.

Gör som Åsa och dela med dig av sommarens bästa boktips, samtidigt är du med och tävlar om en spasemester.

Delta i tävlingen genom att i kommentarsfältet skriva ner bokens namn, författare och varför just denna bok är så bra. Vi väljer en vinnare den 10 oktober 2016.

Du kan vinna:

6 dagar bilsemester på superiorhotell vid Balatonsjön i Ungern, med fritt val bland alla lediga ankomster i perioden 1/10-15/12 2016 (värde totalt 5.898:-).

Vistelsen inkluderar 5 övernattningar inkl. frukostbuffé, 5 x sopplunch, 5 x kvällsbuffé, fri entré till hotell kurbad och aktivitetsprogram m.m. för 2 personer.

Lycka till!

Det finstilta:

Tävlingen startar den 23 september och avslutas den 10 oktober 2016. Vinnaren får besked direkt och presenterar bl.a. på vår hemsida och i nyhetsbrevet. Vinsten kan ej bytas till kontanter eller till andra vistelser.

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
23-09-2016skrevSABINA FREMARK
Pojken som kallades Det, Dave Pelzer. En ruskig och gripande historia
23-09-2016skrevLisa
åh kan varmt rekommendera "Ensamma hjärtan o herrelösa hundar" av Lucy Dillon, som utspelar sig i England. Jag är ingen hundmänniska som sådan, men boken är så charmig o hjärtlig, och rör vid många livsöden, på en härlig engelsk jargong. :-) Läs den!
23-09-2016skrev Ingela Peistorpet
Vi var på kombinerad husvagnssemester/jobbresa , gubben jobbade o vad skulle jag då göra när svenska sommaren regnade bort som vanligt ? Fick av en okänd campinggranne låna boken "Jag är Zlatan" av Zlatan Ibrahimovic o den gjorde ett så starkt intryck på mej att jag inte kunde lägga bort den förrän den var utläst från pärm till pärm ... hela min syn på denna osvenska kaxighet som grabben besitter rubbades och fram träder en man som jag får mycket stor sympati för ... I just LOVE Zlatan !!
23-09-2016skrev Jenny Martinsson
Mercurium av Ann Rosman, rekommenderar jag. Du får en läsupplevelse med en nutida deckarhistorien parallellt löper i boken tillsammans med en mystisk berättelse med historiska fakta och inslag. Du lär känna många personligheter bl.a. den intressanta och fascinerande kvinnan Meta Fock. En bok som är svår att släppa. Det är sedan spännande och kul att besöka Marstrand och dess fästning, Carlsten, där stor del av bokens historia utspelas. Kanske som en liten semestertripp :)
23-09-2016skrev Bertil Johansson
Breven från Gulag. Skriven av Orlando Figes. Ett fängslande levnadsöde i det tidigare Sovjet.
23-09-2016skrev suzie
Sista dansen på Harvest Moon av K.C.McKinnon.Mycket finstämd natur och kärleksskildring om en 40årig kvinna som blir lämnad av sin man för en yngre kvinna.Hon återvänder då till kanadensiska staden och till danssalingen Harvest Moon där hon under sommarloven jobbat som servitris och mötte Robert,hennes ungdomskärlek...Underbar sommarläsning!
23-09-2016skrev Ann-Sofie Huber Jonsson
Fågelskådaren , svensk deckare som utspelar sig i Falsterbo. Humor, igenkänning jaa helt klart underhållande !!
23-09-2016skrevHelena Keltvik
Håkan Nesser, Levande och döda i Winsford, smygande spänning och underbara miljöer, bl.a. vilda hästar.
23-09-2016skrev Lena Svensson
Jag vill rekommendera boken "Guernseys litteratur- och potatisskalspajsällskap" av Mary Ann Shafer. Den utspelar sig i London och på Guernsey efter andra världskriget. En kvinnlig journalist blir nyfiken på vad om hände på Guernsey under ockupationen. Den innehåller glädje, sorg, skratt och kärlek. Allt man behöver av en bok. Min absoluta favorit, utan tvekan!
24-09-2016skrevDanne
Skulle välja någon a Lee Childs böcker om Harry Reacher. Spänning uti fingertopparna!
24-09-2016skrev Marja-Leena Jalmen
Jersild PC. " En gammal kärlek" människor skildring i dom svåraste stunderna,hur orkar man!? Mycket svåra frågor!?
24-09-2016skrevmarianne karlsson
Kvinnliga psykopater. Mästare i manipulation på arbetsplatsen av Lisbet Duvringe, Mike Florette Kvinnliga psykopater är mästarmanipulatörer och kan ställa till med mycket elände på en arbetsplats. Ofta blir konsekvenserna förödande, både på ett mänskligt och arbetsmässigt plan. Därför är det av stor vikt att vi skaffar oss mer kunskap om hur de fungerar för att i tid kunna hejda deras framfart. Forskning och media har länge fokuserat på manliga psykopater. Men hur mycket vet forskarna egentligen om kvinnliga psykopater och hur uttrycks det unika kvinnliga psykopatiska beteendet på jobbet? Stämmer det att kvinnliga psykopater använder sig av skvaller, manipulation och sex som medel för att nå sina mål?
25-09-2016skrev Johanna Långvik
Stoner- John Williams. En underbart skriven bok om en lärares liv och vedermödor, kärlek, kamp och misslyckanden. Har aldrig läst en bok med bättre person-och själsskildring.
25-09-2016skrevCarina Gustafsson
En bok som gav mig både skratt och gråt var boken om Morgan Alling " Kriget är slut". En gripande bok om hur livet ter sig för många.
26-09-2016skrevCamilla Olsson
Jag kan varmt rekommendera Mord i Mölle av Åke Högman. Handlingen utspelar sig i Kullabyggden i Skåne där jag bor. Man kan se allt framför sig när man läser de i boken, man blir helt gripen av den.
28-09-2016skrevYvonne Malm
"Kaffe med rån" Catharina Ingelman-Sundberg Busiga pensionärer som smider äventyrliga planer för att slippa sitt trista äldreboende. Stor skrattfaktor !
02-10-2016skrev Frida Birgersdotter
Min favorit i sommar var Jan Mårtenssons Juvelskrinet som handlar om antikhandlaren Johan Homan som alltid dras in i spännande äventyr, denna gång till Ryssland där han får vara med om mord, korruption och gömda juveler. Jag älskar att Jan Mårtensson skriver på ett folkbildande sätt och väver in god mat och dryck i sina deckare, ibland får man som läsare även ta del av ett och annat spännande recept!
02-10-2016skrev monica sandgren
Catharina Ingelman Sundbergs Pensionärsligan böcker. Kaffe med rån Låna är silver, råna är guld och nu kom Rån och inga visor . Roligare böcker som glädjer en så man skrattar hela tiden. Tänk om mitt pensionärsliv blir så kul. Böcker med mycket glädje och humor.
02-10-2016skrev Alexandra
Hej. Jag rekommenderar boken Ett nytt land utanför mitt fönster skriven av Theodore Kallifatides. Den är oerhört tankvärd och den är väldigt aktuell idag även om den har några år på nacken.
02-10-2016skrev Alexandra
Hej. Jag rekommenderar boken Ett nytt land utanför mitt fönster skriven av Theodore Kallifatides. Den är oerhört tankvärd och den är väldigt aktuell idag även om den har några år på nacken.
02-10-2016skrevLea Lindell
TÄNK OM Attitydspsykologi av Fredrik Bohm En rolig och lättläst bok om att vara modig. För den som vill påverka sitt liv och sin framtid. Mycket tänkvärt i denna bok. Fredrik är även en mycket duktig och rolig föreläsare han lockar fram många skratt.
02-10-2016skrev monica sandgren
Catharina Ingelman Sundbergs böcker Pensionärsligan
02-10-2016skrevBerit Bengtsson
På resa till Albufeira i Portugal tidigt i somras hade jag med Jojo Moyes" Livet efter dig". Jag läste den vid poolen och kunde på väg tillbaka till hotellrummet konstatera att åtminstone fyra hotellgäster till läste samma bok - fast på olika språk! Så på väg tillbaka till min solstol stannade jag , visade min bok och fick fyra nya semesterkontakter som alla var överens om att varken missa kommande filmpremiär eller bokens uppföljare. Vi var också överens om att vi just nu läste årets mest känslointensiva bok!
02-10-2016skrev Göran Wennberg
" Örfilen" av Christos Tsiolkas Mycket läsvärd fantastiska personskildringar
02-10-2016skrev Barbro Ingemansson
Mitt tips är Agneta Pleijel. Spådomen. En flickas memoarer En vidunderligt skimrande självbiografi av en Sveriges främsta skönlitterära författare och dramatiker. Vi får följa en flickas minnen från en inte alltför avlägsen tid bl a i Lund och Stockholm Mycket läsvärd Rek på det varmaste
02-10-2016skrev Ulrika Söderberg
"Min mormor hälsar och säger förlåt" av Fredrik Backman När jag läser den boken gråter jag och skrattar om vartannat. Boken är underfundigt skriven med en stor portion humor varvat med en hel del tänkvärda situationer och funderingar.
02-10-2016skrevIngela Brodin
Jag kan varmt rekommendera boken " Livet efter dig" av Marian Keyes. En fantastisk bok. Ett helt nytt sätt att beröra de viktigaste i livet, att i en lätt ton berätta en kärlekssaga, som berör på ett gripande och annorlunda sätt. Man måste bara läsa den.
02-10-2016skrev Anders Sikström
"Lagets som aldrig dog" av Daniel Nilsson-Padilla. Många supportrar var med på denna overkliga,annorlunda resa och mirakel som vårt kära lag Leksands IF fick till i fjol! "Ungraren" Janos Hari #16 var en av de viktigaste kuggarna.
02-10-2016skrevJeannette Hultner
Gatukatten Bob av James Bowen. Något mer gripande har jag sällan läst. Hur en katt kan förändra en människas liv.
02-10-2016skrevJeannette Hultner
Gatukatten Bob av James Bowen. En värklig berättelse hur en katt förändrar en människas liv till det bättre.
03-10-2016skrevGun Dymling Faxheden
Läs böckerna av Arkan Asaad: Stjärnlösa nätter och Blod rödare än rött. Fantastiska berättelser om den kurdiska familjen som flydde till Sverige från Irak. Arkan Asaad har ett underbart språk och skriver fängslande.
03-10-2016skrevUlla-Britt Stjärnström
Karin Wahlberg- Blocket, mycket spännande bok som inte är nyutgiven. Mycket bra beskrivningar både på personer och miljöer, vilket gör att man ser hela historien framför sig. Bra att köpa på sig böcker på loppis och second hand för att ta med på sina resor. Böcker blir aldrig riktigt gamla och resa ska man så länge man orkar.
03-10-2016skrevJeannette Hultner
Den sanna berättelsen om "Gatukatten Bob " och hans husse James Bowen Hur denna fantastiska katt förändrade James liv och genom hans kärlek lyckades rädda husse ur narkotikaträsket. Boken berör och griper om Dig när läser den.
04-10-2016skrevMats Sjunnesson
El Choco - Markus Lutteman
08-10-2016skrev Helena Blomstrand
Vill gärna tipsa om trilogin om Maj, en hemmafru, av Kristina Sandberg. Del 1 heter "Att föda ett barn", del 2 heter "Sörja för de sina" o del 3 heter "Liv till varje pris". Kolossal bokupplevelse!
09-10-2016skrev Catharina Fast
Det är bara lite cancer- av Claes Ingesson En lättläst, gripande bok skriven av en av våra stora idrottsstjärnor. Claes berättar om sitt liv, framgångar och motgångar både privat och som fotbollsspelare och man får både skratta och gråta. Man får en tankeställare hur snabbt livet kan ändras. Snälla, läs den!

Seneste blogindlæg

BLACK FRIDAY: Gode tilbud og stor feriekonkurrence!
Natten til fredag den 23. november sænker vi priserne på nogle af vores største ferief...
2 Kommentarer
BLACK FRIDAY: FAKTA OCH TÄVLING
Natten till fredag den 23 november sänker vi priserna på några av Happydays semesterfavo...
1 Kommentarer
Filmen fra studieturen 2018
Grüβ Gott og gullashsuppe! Se filmen fra studieturen 2018, da Happydays indtog alperne i b...
1 Kommentarer

Seneste kommentar

Gitte Lauge Andersen
Min værste ferie går tilbage til 1988, vi havde båd og skulle ud og sejle vi starter med at glemme alt tøj til vores søn på 1 1/2 år, vender om og henter. vi blæser inde på Vejrø i 4 dage og min søn på 5 taber sine briller i vandet inde i havnen, som vi får igen efter 3 uger da der kommer dykker og finder dem. Vi forsætter vores rejse til det sydfynske ø-hav utroligt smukt. da vi kommer til Marstal bliver min lille søn syg og vi må til lægevagten, han får noget medicin og bliver rask. Da vi så kommer hjem, havde der så været vandskade i hele vores hus og vi stod og skulle have åbent hus 14 dage efter, da min mand blev 40. det er en ferie jeg aldrig glemmer.
Jenny Elgström
När jag var 25 år cyklade jag med min pappa till Tyskland. Vi bodde i ett tvåmanstält. Bara här kan man ju skratta ihjäl sig. När vi cyklade hem igen åkte vi färja från Kiel till Göteborg. Vi hade handlat flera flak med öl som vi hade surrat fast på vår cykelvagn. Vi cyklade av först, framför alla bilar som var ombord och även framför alla bilar som väntade på att få köra ombord på färjan. Vi hade tydligen inte surrat fast flaken tillräckligt bra, så när vi cyklade av ramlade alla ölen av...De gick sönder och sprutade åt alla håll...Alla bilar ombord och alla bilar i kön nedanför började att tuta och folk stod och applåderade. Själv blev jag otroligt röd i ansiktet och försökte samla ihop alla ölburkar, men till slut i såg jag att det inte gick...så jag fick cykla av båten utan ölen. Jag glömmer det aldrig. Skrattar så mycket åt det nu...
Elsebeth Vraabøl
En rigtig Tycho Brahe tur. For år tilbage skulle vi på ferie i Paris. Vi skulle afsted ret tidligt på morgenen, og lige netop her til morgen havde vores kat- som skulle i pension- besluttet sig for ikke at komme hjem. Så efter lang tids kalden , måtte vi lægge en seddel i naboens postkasse, om hun ville se efter vores kat og fodre den. Nå , så afsted til lufthavnen, det skulle gå lidt stærkt, så selvfølgelig blev vi "Blitzet" !!! Vi kom afsted og landede i Paris, men det gjorde vores bagage IKKE. Efter 1 times tid hvor vi på gebrokken Fransk/Engelsk fik udfyldt div. blanketter, kunne vi så tage til hotellet. Vi havde været så uforsigtige at lægge min mands medicin i kufferten (for sidste gang) så vi var nødt til at ringe til vores læge, men telefonen på hotellet virkede selvfølgelig ikke. Så det var en lang dag/nat inden vores bagage heldigvis dukkede op følgende dag. Resten af ferien gik fint, selvom vi desværre havde booket hotel i et lidt "Skummelt" kvarter. På hjemrejsen skulle vi med tog til lufthavnen , så for at være på den sikre side, havde vi dagen før gået turen. Da vi så havde kufferten på slæb, gik vi så mod Banegården, vi gik og gik og kunne ikke forstå at vi ikke kom frem, indtil vi opdagede at vi havde vent bykortet på hovedet !!! Så måtte vi jo vende om, alt gik godt -lige indtil vi kom i tanke om HVOR er vores bilnøgler!! Midt på gaden måtte vi så gennemrode vores kufferter- de var der ikke!! - Min mand måtte så LØBE tilbage til hotellet, imedens jeg gik til Banegården og ind på et toilet og gennemrode begge kufferter igen- uden resultat. Heldigvis viste det sig at nøglerne havde gemt sig helt bagerst i en skuffe - tænk hvis vi stod i Billund uden bilnøgler !!- Nå nu skulle vi til at have fart på, så vi stillede os i en MEGET lang kø, for at købe billet til toget. Det tog næsten en time inden vi kom til billetlugen, og tænk -så var det den FORKERTE luge. Vi skulle lige en etage ned. Heldigvis var køen her ikke så lang , så med et tog til lufthavnen. Vi nåede lige skranken til vores fly da de begyndte at stige ombord, så det var på et hængende hår. Flyturen gik utrolig nok uden flere forsinkelser- at den ene kuffert så var smadret ved ankomst til Danmark, ja det valgte vi simpelthen at overse. Nu ville vi bare HJEM , og heldigvis havde katten og så valgt at vende hjem. Men der skal gå lang tid inden turen går til Paris igen.

Populære tags

cookie icon Vi bruger cookies
Happydays indsamler information via cookies efter gældende lovgivning. Information lagres anonymt og bruges til at huske dine indstillinger samt målrette og forbedre hjemmesiden. Læs mere