Krogsemester


Res i tiden med en traditionell krogsemester. Låt dig charmeras av de små pittoreska krogarna med korsvirke och stråtak som välkomnar dig med t.ex. kullerstensbelagd gårdsplan och inbjudande småspröjsfönster. På en krogsemester möts du även ofta av ett brusande hav och vacker storslående natur.

Upplev den historiska atmosfären under t.ex. rustika frilagda bjälkarna och njut av god mat och hög mysfaktor i krogens restaurang. Ett ypperligt tillfälle för en romantisk middag med tända ljus med vinden vinande utanför fönstren. Känn dig som hemma och smutta på något gott i familjär salong som i många fall är utrustad med öppen spis. Unna dig en avslappnande krogsemester i en idyllisk miljö, njut av livets förnämligheter.

Krogmaten är oftast en blandning av de lokala klassikerna, såsom gåsmiddag, och de stora gastronomiska köken. Råvarorna är av hög kvalitet och i vissa fall har maten en speciell inriktning som t.ex.vilt. Det råder över lag en hemtrevlig stämning på krogarna, som oftast gått i arv i generationer, och gästfriheten är hög.

Här nedan har vi samlat alla våra krogsemestrar som tar dig med på en kombinerad historisk, kulinarisk och vacker naturupplevelse.

Visa hela texten

34 Funna resor
 Sortera efter:


Ett ögonblick - vi arbetar på att hitta de bästa semestrarna till dig.
Interaktiva kartor från:
Google
Sitemap | Integritetspolicy | Allmänna villkor
Dankort Masterkort VisaKort