»
Strand och pool >   Familjesemester >
Bara för vuxna >   Storfamiljen >
Slottssemester >   Ta barn med gratis >

Sommarsemester


2017


 • Här är sommarens mest populära semestermål 2017
  Nu dröjer det inte länge innan sommarsemestern är här! För de allra flesta är sommarsemestern höjdpunkten på året, då årets stora upplevelser äger rum under varma sommardagar med klarblå himmel. Det är också nu man har tid till att vara tillsammans, och att uppleva något utöver det vanliga med sina nära och kära, vilket ger fina minnen för resten av livet. På den här sidan hittar du kvalitetshotell och inspiration till fina sommarupplevelser, om du älskar friheten att köra själv till ditt semestermål. Låt dig inspireras och njut av alla möjligheter som ligger framför dig inför sommarens stora semesteräventyr.
 • Upplev de stora klassiska sommarsemestermålen
  Österrikes legendariska sommarlandskap och Sydeuropas solrika semesterdestinationer har varit klassiska sommarsemestermål för många svenskar, allt sedan vi började resa utomlands på semestern. Det är inte konstigt att vi älskar dessa klassiker så mycket, när man ser de färgglada semesterbilderna från Österrike, Italien och Frankrike m.m. Österrikes vykortsidyll väcker livsglädjen och drömmarna om en sommar i Tyrolen. I Italien är det främst kulturupplevelserna i t.ex. Florens, naturprakten vid Gardasjön och hela Toscanas "La dolce vita"-mentaliteten som lockar. Och i södra Frankrike, kan man fokusera få vinsemester och bila från den ena byn till den andra, mellan vin- och lavendelodlingar så långt ögat kan nå. De stora öppna vidderna är också en upplevelse för alla dina sinnen - du blir härligt uppfylld med intryck på en semester söderut.
 • Stora sommarsemesterupplevelser nära dig
  Man behöver faktiskt inte köra långt för att säkra sig en fin sommarsemester. I vårt grannland Danmark finner du stränder som är berömda i hela Europa, och i detta gemytliga land finns det också många klassiska semesterutflyktsmål, såsom nöjesparken Legoland, Tivoli i Köpenhamn och Fårup Sommerland i Nordjylland för att nämna några. Du kan också välja att stanna kvar i vårt egna sköna land och passa på att utforska alla äventyrliga semesterupplevelser. Besök t.ex. Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, High Chaparral i Hillerstorp, nöjesparken Liseberg i Göteborg och idylliska små städer med sin egen charm och utflyktsmål. Vill du köra lite längre bort, kan vi tipsa om Tyskland som har mängder av berömda semestermål, besök t.ex. regionen Harz - där du bl.a. har fina möjligheter för att cykla och vandra.
 • Gör något extra av din sommarsemester!
  Happydays har många fina erbjudanden och tips på, hur du kan göra något extra av din sommarsemester. Gå på upptäcktsfärd bland alla våra hotell med ankomst under sommarsemestern och låt dig inspireras av bilder, hotellpaket och gästbetyg. Nu kan du på allvar se fram emot sommarsemestern 2017! :-)

  Varma sommarsemesterhälsningar
  Från alla oss på Happydays
Italien Österrike Danmark Frankrike Sverige
Tyskland Norge Ungern Kroatien


Alla tiders semesterfavoriter sommar 2017


De mest populära resmålen
Gardasjön Toscana Tyrolen Salzburgerland Alsace
Normandie Mosel Rhen


Interaktiva kartor från:
Google
Sitemap | Integritetspolicy | Allmänna villkor
Dankort Masterkort VisaKort