»

Alla bilsemestrar


Bilsemester är en av svenskarnas mest populära semesterval, när det gäller resor i Europa. För en bilsemester är en semester i ditt helt eget tempo - vilket ger en oöverträffad frihet - från det ögonblick du startar bilen och kör hemifrån. Du har hela resan en optimal flexibilitet och kan göra små avstickare på din väg genom Europa - och på vilken annan semester kan man fylla upp bagaget med semesterminnen från resan?

Hitta den bilsemester som passar just dig

På Happydays har vi specialiserat oss på att arrangera hotellvistelser till bilsemestern med fokus på kvalité: Hotellsemester med Happydays ska vara en upplevelse av att få det lilla extra - det som gör en skillnad - oavsett om du älskar vinsemester, wellness, slott eller krog, romantisk semester eller en helg tillsammans med vännerna. När du bokar en semester hos oss, kan du förvänta dig en semester som motsvarar den resebeskrivelse du blev presenterad för innan du beställde.

Vi önskar dig en trevlig - och lite bättre - resa!Klicka på en flagga för att se alla hotell på destinationen.Bilsemester till hotell i SverigeBilsemester till hotell i DanmarkBilsemester till hotell i NorgeBilsemester till hotell i Tyskland
Bilsemester till hotell i FrankrikeBilsemester till hotell i ItalienBilsemester till hotell i ÖsterrikeBilsemester till hotell i Kroatien
Bilsemester till hotell i TjeckienBilsemester till hotell i UngernBilsemester till hotell i Holland


Välj bilsemester via resetema

Kanske är det inte viktigast för dig, vilket land du håller semester i, utan vilket tema semestern har? Då rekommenderar vi dig att hitta inspiration till resan i nedanstående urval av våra mest populära bilsemester-teman. Klicka på länkarna och få den kompletta översikten över bilsemester sorterat efter tema som wellness, all inclusive, sommarsemester osv.

Är det inte bara helt underbart att resa tillsammans med barn? Få en fin reseupplevelse tillsammans på en familjesemester. Se alla våra barnvänliga hotell här. Dags för nya impulser? Unna dig en hotellvistelse där du kan märka storstadens puls och ägna dig åt shopping, cafébesök, kulturupplevelser och spännande restaurangbesök. Se fram emot årets stora semester- upplevelser, under tiden som du klickar runt på vår innehållsrika lista över semestervistelser med mängder av varierande upplevelsemöjligheter.
Reser du utan barn?
Se våra rekommendationer här.
Vi har samlet en lista över
hotell där du får mest ut av
semestern, om inga barn är med.
Klicka in och se dina möjligheter
för att hitta den perfekta
minisemestern, fylld med härliga upplevelser, nästa gång du har ett
par lediga dagar i kalendern.
Minst en gång i livet ska man
skämma bort sig själv med en
timeout från vardagen på ett äkta
slott. Titta på listan över våra fina slottshotell i Europa här.


Happydays - din bilsemesterexpert

Vi är ett danskt reseföretag, som består av medarbetare, som alla är kunniga experter i bilsemester till många populära semesterdestinationerna i Europa. Exempelvis till alla de stora klassiska bilsemestermålen i Tyskland, Danmark, Österrike, Norge och Italien - men också till nya horisonter i Tjeckien, Slovakien, Ungern och Holland - som också finns med i vårt stora utbud. Sedan starten år 2004 har Happydays skickat iväg hundratusentals glada semestergäster på semester till några av de största sevärdheter, som Europa har att bjuda på. Och i dag kan vi klappa oss på axeln, då vi är i toppen av de bästa, danska reseföretagen när det gäller att arrangera hotellvistelser till bilsemestern - i varje fall när våra gäster själva betygsätter oss på Trustpilot!

Interaktiva kartor från:
Google
Sitemap | Integritetspolicy | Allmänna villkor
Dankort Masterkort VisaKort