»

Resor med glädje

När vi säljer...

Happydays är en reseverksamhet som i första hand säljer bilsemester till semesterdestinationer i Europa. Vår ambitionär att det alltid skal vara möjligt att få en vistelse av kvalitet till en prisnivå som är både förnuftig, konkurrensduglig och avspeglar vistelsens innehåll hos Happydays. För oss handlar försäljning av semester- och fritidsvistelser om att vi förvaltar våra kunders dyrbara tid vilket vi vill göra med respekt. Vi är till både för den prismedvetna och den kvalitetsmedvetna kunden och vi lägger stor vikt på att skapa bra förutsättningar och omgivningar för glada semsterdagar.

 

 

När vi arbetar...

Happydays består av en rad anställda med stor erfarenhet från olika grenar av resebranschen. Tillsammans arbetar vi efter den vision att på Happydays ska det vara roligt att gå på jobbet. Detta betyder att vi som kollegor har ett ansvar för ansvar för varandra och skyldighet att meddela när arbete eller kollegor blir för mycket för oss. Vi tror på att dialog och ömsesidig respekt är vägen till arbetsglädje.

 

 

När vi samarbetar...
I Happydays säljer vi våra resor genom två primära säljskanaler - här på internet och via läsarresor i tryckta medier som ci samarbetar med. När vi samarbetar med andra om läsarresor lägger vi stor vikt på att hitta specialerbjudanden som passar till våra samarbetspartners profil, och i vår marketingavdelning arbetar vi seriöst och hårt med att presentera resorna ordentligt och klart för målgruppen och få tidningarna att framstå tydligt som avsändare. För oss bygger samarbete på tillit - läsarresor handlar om relationer mellan tidningar och läsare.Arbete med glädjeRhen och Mosel 2016


För första gången någonsin stängde vi telefonerna på Happydays, för hela gänget drog på studieresa till de sydtyska flodområdena med de berömda vinerna. Vi vistades fyra dagar i fältet med massor av Riesling och reseupplevelser i romantiken högborg, som var klädd i solbelysta, höstglödande färger.

Vi besökte 12 av våra hotell vid Mosel och Rhen och möttes överallt med hjärtlighet. Ja, vi fick lov att se hela härligheten med egna ögon – allt det som gör detta semesterområde så omåttligt ...

Läs mer här >


Happydays testar Schleswig-Holstein


Vi har varit på studieresa för att hitta de bästa restipsen till dig samt för att undersöka och testa flera av våra hotell i den tyska delstaten Schleswig-Holstein.

Hela helgen blev avsatt för att åka på studieresa till Tyskland och vi for från ett höstlikt Fredrikshamn, en fredag i slutet av oktober. Vår bas på studieresan är en av höjdpunkterna av turistmål i delstaten – den stämningsfulla hansastaden Lübeck. Den historiska staden som doftar av …

Läs mer här >


I våra gästers fotspår


Happydays har under året som gått sänt 6.537 gäster på semester i Mecklenburg-Vorpommern. Vi följde i deras fotspår och kan rekommendera andra att göra detsamma – nu med en personlig referens! Årets studieresa gick till den nordtyska delstaten på bekvämt resavstånd från Sverige – in bakom den gamla järnridån och historien om Muren, som föll för 25 år sedan. Vi upplevde att det fortfarande är en helt egen värld, men viktigast av allt är att vi inte upplevde några gränser för gästfriheten på våra hotell.

Läs mer här >


Fältarbete


November är månaden då vi spänner bågen för kommande år. Förberedelser och fördjupning står på dagordningen så att vi är rustade för rusningen när högsäsongen åter står för dörren. En av de saker vi verkligen har nytta av är att bege oss ut i fält. Studieresan till Norditalien i 2012 har öppnat ögonen och – om vi själva får säga det – gjort Happydays till en ganska omfattande reseexpert på området.

Läs mer här >


Champagnebussen


Med avslutningen av räken- skapsåret 2011-12 sa Happydays farväl till sin Champagnebuss. Helt konkret är det namnet på den projektplan som i ett år har fyllt en hel vägg och varit utgångspunkt i ett enormt projektarbete
– symboliskt är den ett totem över våra galna ambitioner.

Här är filmen om hur lednings- gruppen markerade avslutningen med att bjuda hela medarbetar- staben på hemlagad gourmet- middag – för att till sist låta Champagnebussen explodera i ett klot av eld inför 45 hejande Happydays’are.
Läs mer här >


  

Happydays & Hamburgerna


I november 2011 flyttade Happydays till Hamburg. Ur resan kom det både arbete och fest, innan vi flyttade hem igen efter tre dagar, där all inspiration från den populära, nordtyska metropolen skall omvandlas till aktivitet på resefronten.

Studieturen föregick med buss, så att vi undervägen kunde rulla in till flera av våra hotell till besiktning – en disciplin, som vi tycker mycket om. Vi är stolta över att vi själva kontrollerar hotellen så att vi kan ge dig tryggheten vidare.

Nu har vi dessutom kvalitetstestat Hamburg för dig - dag och nat. Titta med i vår resedagbok och se, om du inte kan använda ett par tips från historien om Happydays i Hamburg. För vi har träffat på Hamburgers i alla skepnader. om Happydays i Hamburg. For vi har mødt Hamburgere i alle afskygninger..  

Happydays testar Tyskland


På Happydays kvalitetstestar vi nämligen vartenda ett av våra hotel – men det är rätt sällan vi tar bussen och åker på tur i samlad skara. Här är vår lilla rapport från en 3-dagars tour i fältet, där det var slott, sevärdheter och socialisering medan vi testade några av våra mest populära hotell i Schleswig-Holstein och Mecklenburg-Vorpommern.

Nå ja… Och så använde vi också tillfället till att bo som furstar på vårt egna Happydayshotell Schloss Wedendorf, som dessutom lade grunden till årets firmajulfest på turens sista kväll.

   

Kundnr. 100 000!


Som tur är kan det minsann fortfarande korkas upp champagne! Här i slutet av augusti 2010 har vi precis firat att kundnr. 100 000 har passerats. Sedan starten 2004 har Happydays skickat iväg mer än 331 000 gäster på semester i Europa, men en milstolpe är nådd med fakturering nr. 100 000.

Det var servicechefen Lenard Amdisen, som avslöjade för den intet anande kunden att hon hade vunnit resan hon precis hade beställt – och runt omkring Lenard fanns kollegor som energiskt och glatt applåderade och jublade.

Nu har det skickats blommor – utan räkning på resan – till Lisbeth från Rørvig, och vi fick i gengäld champagne på en rätt så vanlig arbetsdag. Bättre start på höstsäsongen kunde vi nästan inte fått!


  

Rom med nya ögon


Happydays flyttade kontoret till Italiens huvudstad i fyra novemberdagar och fick arbetsdagar med både bättre väder och helt ny professionell inspiration. Vi gick med kameran och vår proffesionella kännedom på jakt efter matkulturen, kaffekulturen, arkitekturen och hela den italienska själen – och nu har vi bara lust att packa allt det bästa av vårt romerska äventyr ned i små reseerbjudanden och ge dem till våra gäster.

Rom visade sig från sin bästa och mest soliga sida, sevärdheterna var utan kö och romarna lade la dolche vita för våra fötter… Det är inte sista gången vi rekommenderar Rom som resemål i vinterhalvåret, oavsett om det är i facklighetens eller fritidens tjänst!  

trivselbarometern


I våras införde vi en ”trivselbarometer” i Happydays. Vi är alla ansvariga för att vi själva och våra kollegor trivs – men hur säkrar vi att det inte finns några som går och suckar i krokarna?

Lösningen är en månatlig temperaturmätning på 10 olika värden. Alla medarbetare har varit med om att välja ut dem – så att det är just de värden vi sätter högst, när vi själva skall definera trivsel. Vi poängsätter individuellt från 1 - 10 uttalanden som bl.a. ”Vi respekterar varandra”, ”Jag känner mig uppskattat av min chef” och ”Jag får tillräcklig med information”.

När barometern uppdateras tar alla gärna vägen förbi, för att se hur stämningen ”ser ut” – även om vi väl nog känner det, när t.ex. ”Jag medverkar aktivt till den goda trivseln” scorar ett snitt på 9,2.


  

De första fem


1 april är alltid en festdag här i huset: Vi firar vår födelsedag, och nu i 2009 är det otroligt nog hela 5 år sedan Happydays blev grundlagt på en vårdag med massor av hopp och drömmar för framtiden.

Det känns som om solen har skinit på oss ända sedan dess: Happydays var från starten en vision om att skapa både reseglädje och arbetsglädje. Konceptet slog igenom. Arbetsdagarna har varit många, långa och hårda – men först och främst roliga. Medarbetsstyrkan har vuxit från 6 till 42. Och vi har fortfarande massor av hopp och drömmar inför framtiden.

Med dagens anledning har vi gjort en liten kavalkad av bilder från stora som små händelser och evangemang i Happydays’ första fem år. Tack till alla er som har varit med till att göra det hela möjligt!


  

En tomtenisse i Nice


När Happydays drar ut i världen reser tomtenissen alltid med… Och på vårt 4-dagars novemberseminarium skedde det bokstavligen: Från fredag till måndag var kontoret hänvisat till den franska medelhavskusten, där alla inklusive en nisse blev inkvarterade på lyxhotell under palmerna på Promenade des Anglais.

Det fackliga innehållet blev grundligt garnerat med franska specialiteter med allt från gåslever till cabaré – och t.o.m. en nisse kan lära sig att spela petanque (boule). Även vår julfrukost fick lördag afton något att kämpa emot, då frukosten serverades på ett franskt vinslott med nissen som kulturattaché.

Här kan du följa tomtenissens resa i ord och bilder, samtidigt som du möter Happydays medarbetare på ett löpande band.

  

Happydays i Harz

Årets julfest 2007 varade i 3 dagar! Festkommittén hade haft väldigt roligt med att hålla allt hemligt. Så vi visste bara att temat var ”Det gråa guldet lever!”, och att vi skulle bli hämtade av bussen fredagsmorgon och vara hemma igen söndagskväll.

Men vi överlevde! Alla mardrömmar om överlevnadskurser slapp vi, för resans mest komplicerade övning blev utförd med kniv och gaffel, då vi smakade på det allra yppersta av tysk gastronomi. Harzområdets medeltidsidyll och häxmystik blev ramen för festligheterna, vi besökte fyra av Happydays egna populära hotell i området och vi blev alla dubbade till riddare av världens minsta kungarike.

Starta bildserien och få hela historien om Harzresan.  

Reseliv


Vad händer när 26 kolleger ger sig ut på fältet och besöker sina egna destinationer? Följ med Happydays på ett arbetsseminarium i Paris där det fanns tid både för arbete och nöje.


  

Kom in…

Havutsikt, öppna dörrar och plats för entusiasm. Det skulle kunna vara överskriften på vårt hus. Här inne finns lika mycket kreativitet som vi är medarbetare. Happydays är inte ett helt traditionellt reseföretag.


  

Arbetsdagar

Vardag med liv, samtal och telefoner. Med glädje, promenader och glimten i ögat. Och intensivt samarbetet mot målet: Glada gäster, glada semesterdagar, arbetsglädje – kort sagt Happydays.  

Luft!


Läget vid hav och strand är ett av privilegierna med att vara en ”happydaysare”. Rätten till att få frisk luft är en naturlig del i arbetet. Tillsammans med fest & skoj. Så pauserna är konstruktiva medan hjärnan och batterierna laddas upp igen…


  

– Sist men inte minst


Om det är humor - tjah… Vi har ansvar för varandra och för varandras arbetsglädje och det ansvaret kan man administrera på många olika sätt. Så här kan det se ut när kreativa människor får fritt spelrum..


Presskontakt

Søren Idun

Verkställande direktör

Tlf.: + 45 96 21 13 11

Email

 PressmeddelandenÆde med glæde


Pressmeddelande 13-05-2014

Ladda ner bilder
1) Happydays administrerande direktör Søren Idun har gett full uppbackning (och flera recept) till kokboksprojektet, som är redigerad av Happydays art director Inger Hess Ekmann och
marknadschef Karin Wenzel. 2) Happydays administrerande direktör Søren Idun har gett full uppbackning (och flera recept) till kokboksprojektet, som är redigerad av Happydays art director Inger Hess Ekmann och
marknadschef Karin Wenzel. 3) Art director Inger Hess Ekmann (till vänster) är kvinnan bakom det stora arbetet med att insamla, illustrera och layouta kokboken – ett projekt, som hela tiden blev satt åt sidan i den
konstanta strömmen av deadlines på marknadsavdelningen. 4) Happydays 45 anställda har stått timmar i köket och lagat mat och fotograferat resultatet till deras recept, fått tillsänt originalrecept, handskrivna familjerecept från USA, och kokboksprojektet har gett anledning till många trevliga pratstunder i en normalt stressig vardag. 5) Happydays 45 anställda har stått timmar i köket och lagat mat och fotograferat resultatet till deras recept, fått tillsänt originalrecept, handskrivna familjerecept från USA, och kokboksprojektet har gett anledning till många trevliga pratstunder i en normalt stressig vardag.
6) Kokboken innehåller också hela historien om ”Champagnebussen” inkl. recept, där
ledargruppen och ägarna till företaget avsatte en hel dag för att skämma bort medarbetarna efter ett
stort och lyckat projekt. 7) Kokboken innehåller också hela historien om ”Champagnebussen” inkl. recept, där
ledargruppen och ägarna till företaget avsatte en hel dag för att skämma bort medarbetarna efter ett
stort och lyckat projekt. 8) Kokboken ”Æde med glæde” har hela vägen varit ett gemensamt socialt projekt: Alla
anställda har bidraget med recept och personalföreningen har finansierat den i samarbete med
Happydays. Den blev förärad till alla gästerna vid Happydays 10 års jubileum. 9) Kokboken ”Æde med glæde” har hela vägen varit ett gemensamt socialt projekt: Alla
anställda har bidraget med recept och personalföreningen har finansierat den i samarbete med
Happydays. Den blev förärad till alla gästerna vid Happydays 10 års jubileum. 10) Kokboken ”Æde med glæde” har hela vägen varit ett gemensamt socialt projekt: Alla
anställda har bidraget med recept och personalföreningen har finansierat den i samarbete med
Happydays. Den blev förärad till alla gästerna vid Happydays 10 års jubileum.


Resetrend:

Julmarknader – säsongens stora hit


Pressmeddelande 16-09-2013

Ladda ner bilder
1) Berlins julmarknad är en av världens mest populära. Bara till julmarknaden vid Gedächtniskirche beräknar man att det kommer upp mot 4 miljoner gäster varje år. 2) Julmarknaden i Lübeck är en tradition med 350 år på nacken. Den äger rum i de mysiga medeltida omgivningarna i stadens centrum, som också finns med på UNESCOs lista över världsarv. 3) Bara i Tyskland finns det mer än 2.500 julmarknader med varsin historia och lokal tradition. 4) Det ligger ett stort förarbete för att kunna presentera detaljerad information om de 40 viktigaste julmarknaderna i Nordeuropa. Karin Wenzel, Britt Reese och Christina Hjortshøj arbetar på saken. 5) Försäljningschef Britt Reese och marknadschefen Karin Wenzel, Happydays. 6) Försäljningschef Britt Reese och marknadschefen Karin Wenzel, Happydays.


Champagnebussens sista stopp


Pressmeddelande 20-11-2012

Ladda ner bilder
1) Ledningsgruppen slog hål på den gamla myten då de fyllde köket med kockar och skapade och
serverade gourmetmiddag för hela medarbetarstaben. 2) Projekt Champagnebussen har varit Happydays sätt att motverka verkningarna efter finanskrisen
och hela den negativa mediabilden med prat om kris överallt – och grundläggande för hela projektets
framgång är den starka tron på att en satsning på medarbetarresurserna är mer fruktbar än kortsiktiga
lösningar som nedskärningar o.d. 2) Projekt Champagnebussen har varit Happydays sätt att motverka verkningarna efter finanskrisen
och hela den negativa mediabilden med prat om kris överallt – och grundläggande för hela projektets
framgång är den starka tron på att en satsning på medarbetarresurserna är mer fruktbar än kortsiktiga
lösningar som nedskärningar o.d. 2) Projekt Champagnebussen har varit Happydays sätt att motverka verkningarna efter finanskrisen
och hela den negativa mediabilden med prat om kris överallt – och grundläggande för hela projektets
framgång är den starka tron på att en satsning på medarbetarresurserna är mer fruktbar än kortsiktiga
lösningar som nedskärningar o.d.
2) Projekt Champagnebussen har varit Happydays sätt att motverka verkningarna efter finanskrisen
och hela den negativa mediabilden med prat om kris överallt – och grundläggande för hela projektets
framgång är den starka tron på att en satsning på medarbetarresurserna är mer fruktbar än kortsiktiga
lösningar som nedskärningar o.d. 2) Ledningsgruppen slog hål på den gamla myten då de fyllde köket med kockar och skapade och
serverade gourmetmiddag för hela medarbetarstaben. 2) Projekt Champagnebussen har varit Happydays sätt att motverka verkningarna efter finanskrisen
och hela den negativa mediabilden med prat om kris överallt – och grundläggande för hela projektets
framgång är den starka tron på att en satsning på medarbetarresurserna är mer fruktbar än kortsiktiga
lösningar som nedskärningar o.d. 2) Projekt Champagnebussen har varit Happydays sätt att motverka verkningarna efter finanskrisen
och hela den negativa mediabilden med prat om kris överallt – och grundläggande för hela projektets
framgång är den starka tron på att en satsning på medarbetarresurserna är mer fruktbar än kortsiktiga
lösningar som nedskärningar o.d. 2) Middagen rundades av på parkeringsplatsen, där den stora projektplanen – Champagnebussen –
som hela året har fyllt en hel vägg och varit utgångspunkten i det enorma arbetet blev buren ut, antänd
och exploderade i ett klot av eld framför 45 hejande Happydays’are.

Film: Följ gourmetmenyn bli tillagad och champagnebussen gå upp i rök i den lilla filmen från dagen


Din förbrukade semester kan ge bonus


Pressmeddelande 19-06-2012

Ladda ner bilder
1) De väntar i värmen på att du går med! Maria, Rasmus och Lea är några av dem som står bakom
Happydays reseblogg, som bjuder på sommarhyss i år. 2) Din förbrukade semester kan ge bonus hos Maria, Rasmus och Lea. De är med till at styra vinsterna som regnar över de bästa historierna på Happydays sommarblogg.


Happydays söker resebloggare till ny resklubb


Pressmeddelande 29-03-2012

Ladda ner bilder
1)Efter ett stort projektarbete i hela organisationen – här illustrerat vid grafikereleven Jonas Christensen – är Happydays nu redo med en ny resklubb för alla reseintresserade. 2)Hos Happydays sitter det människor bakom skärmarna – och nu vill de blogga med kunderna. 3)Happydays egen facebookredaktör Line Sølvkær Andersen testar den nya resebloggen på
www.happydays.nu 4)Lanseringen av den nya resklubben och resebloggen sammanfaller med Happydays 8-års födelsedag – och det har VD Søren Idun (ytterst till höger) uppmärksammat genom att dela ut champagne och chokladpåskägg till alla anställda.


Happydays slår reseförsäljningsrekord


Pressmeddelande 31-01-2012

Ladda ner bilder
1)I dag blev förmiddagskaffet hos Happydays ersatt med champagne på grund av rekordomsättningen. Här skålar adm. Direktör Søren Idun med Lisbeth Anthon (med kysægte læbestift)och Mette Ingstrup. 2)Fest i matsalen på Happydays: De anställda skålar för att de har skapat tillväxt i kristider. 3)Fest i matsalen på Happydays: De anställda skålar för att de har skapat tillväxt i kristider.


Happydays glada galenskaper


Pressmeddelande 29-11-2011

Ladda ner bilder
1)Happydays VD, Søren Idun ser fram emot att konceptet med Champagnebussen har burit frukt – och fortsätter oförskräckt med riktning mot framtidens succéer. 2) Ett tvärvetenskapligt projekt mellan sälj-, marketing- och IT-avdelningen har gjort det möjligt att skapa en ny hemsida och få den online på bara sex månader – utan hjälp från experter och konsulenter utifrån. En hård process – men kul! låter det från den sju man stora projektgruppen från Happydays. Från vänster är det Rasmus Visti, Lea Ørsted, Lotte Krüger, Sarangan Thedchanamoorthy, Kristian Mølholt, Maria Kajgaard och Nikolaj Boel Jensen. 3) Ett tvärvetenskapligt projekt mellan sälj-, marketing- och IT-avdelningen har gjort det möjligt att skapa en ny hemsida och få den online på bara sex månader – utan hjälp från experter och konsulenter utifrån. En hård process – men kul! låter det från den sju man stora projektgruppen från Happydays. Från vänster är det Rasmus Visti, Lea Ørsted, Lotte Krüger, Sarangan Thedchanamoorthy, Kristian Mølholt, Maria Kajgaard och Nikolaj Boel Jensen. 4) Ett tvärvetenskapligt projekt mellan sälj-, marketing- och IT-avdelningen har gjort det möjligt att skapa en ny hemsida och få den online på bara sex månader – utan hjälp från experter och konsulenter utifrån. En hård process – men kul! låter det från den sju man stora projektgruppen från Happydays. Från vänster är det Rasmus Visti, Lea Ørsted, Lotte Krüger, Sarangan Thedchanamoorthy, Kristian Mølholt, Maria Kajgaard och Nikolaj Boel Jensen.


Happydays anställda får vinsten


Pressmeddelande 02-11-2010

Ladda ner bilder
1)Der bliver lidt ekstra til julegaver i år for alle medarbejderne hos Happydays – heriblandt Helle Kræmer og Tina Knapp, der har taget telefonen og serviceret feriegæsterne igennem hhv. fem et halvt og fire år. 2a og 2b) Siden grundlæggelsen d. 1. april 2004 er Happydays vokset fra seks til 46 medarbejdere – og det gav bl.a. behov for en ny kantine i 2008, som blev indrettet i samarbejde med de ansatte. 2a og 2b) Siden grundlæggelsen d. 1. april 2004 er Happydays vokset fra seks til 46 medarbejdere – og det gav bl.a. behov for en ny kantine i 2008, som blev indrettet i samarbejde med de ansatte. 3) Happydays’ administrerende direktør Søren Idun.


Happydays rundar kund nr. 100.000


Pressmeddelande 06-09-2010

Ladda ner bilderHappydays sätter tal på trivseln

Pressemeddelelse 22-10-2009

Ladda ner bilderHappydays utvidgar igen - och intar Nice


Pressmeddelande 2008-10-20

Ladda ner bilder
Resglädje-galleri


Pressmeddelande 2008-07-21

Ladda ner bilderJulkul på HappyCorner


Pressmeddelande 2007-12-03

Ladda ner bilderDanskarna drar iväg under julen


Pressmeddelande 2007-10-31

Ladda ner bilderMin barndoms semester


Resklubb startar fotogalleri för nostalgiker
Pressmeddelande 2007-03-29

Ladda ner bilderRoliga idéer i resebranschen


Pressmeddelande 2006-11-27

Ladda ner bilderHappydays utvidgar och intar Paris


Pressmeddelande 2006-10-30

Ladda ner bilder

Jobbmöjligheter hos HappydaysVardagar med arbete, effektivitet och telefoner. Med reseglädje, promenader, friska vindar från havet, kaffe och massa humor.
Och intensivt samarbete mot målet: Glada gäster, glada semesterdagar, arbetsglädje - kort sagt Happydays.

Vi letar i princip alltid efter ambitiösa och kvalificerade människor med glimten i ögat. Så skicka gärna in ditt CV oavsett om det finns
lediga jobb eller inte.


 

Jöbbmöjligheter hos Happydays


Fakta

Happydays A/S

Grundlagt 1. april 2004.

Antal medarbetare: 35-40.

Hemsida: www.happydays.nu

Adress: Nordvej 12, Vangen, 9900 Frederikshavn, Danmark

Telefon: 020 79 33 84

Fax: + 45 96 21 13 14

CVR: 27518761.

Medlem av rejsegarantifonden nr. 1601.

 

Happydays® är ett registrerat varumärke.

 

Interaktiva kartor från:
Google
Sitemap | Integritetspolicy | Allmänna villkor
Dankort Masterkort VisaKort