»

Bilsemester - semester i ditt helt eget tempo


Bilsemester är en av svenskarnas mest populära semesterval, när det gäller resor i Europa. För en bilsemester är en semester i ditt helt eget tempo - vilket ger en oöverträffad frihet - från det ögonblick du startar bilen och kör hemifrån. Du har hela resan en optimal flexibilitet och kan göra små avstickare på din väg genom Europa - och på vilken annan semester kan man fylla upp bagaget med semesterminnen från resan?

Bilsemester som passar just dig

På Happydays har vi specialiserat oss på att arrangera hotellvistelser till bilsemestern med fokus på kvalité: Hotellsemester med Happydays ska vara en upplevelse av att få det lilla extra - det som gör en skillnad - oavsett om du älskar vinsemester, wellness, slott eller krog, romantisk semester eller en helg tillsammans med vännerna. När du bokar en semester hos oss, kan du förvänta dig en semester som motsvarar den resebeskrivelse du blev presenterad för innan du beställde.

Vi önskar dig en trevlig - och lite bättre - resa!Klicka på en flagga för att se alla hotell på destinationen.Bilsemester till hotell i SverigeBilsemester till hotell i DanmarkBilsemester till hotell i NorgeBilsemester till hotell i Tyskland
Bilsemester till hotell i FrankrikeBilsemester till hotell i ItalienBilsemester till hotell i ÖsterrikeBilsemester till hotell i Kroatien
Bilsemester till hotell i TjeckienBilsemester till hotell i UngernBilsemester till hotell i SlovenienBilsemester till hotell i Spanien


Bilsemester - välj via resetema

Kanske är det inte viktigast för dig, vilket land du håller semester i, utan vilket tema semestern har? Då rekommenderar vi dig att hitta inspiration till resan i nedanstående urval av våra mest populära bilsemester-teman. Klicka på länkarna och få den kompletta översikten över bilsemester sorterat efter tema som wellness, all inclusive, sommarsemester osv.

Om barnen ska tycka att det är extra kul: Klicka dig fram på listan över våra barnvänliga hotell till familjens semester Åk på storstadssemester i de europeiska storstäderna – shopping och de allra största kulturskatterna och sevärdheterna Ett förfriskande dopp vid stranden, en pool eller en fin badsjö - se vår lista över underbara badsemestrar här.
Är det inte bara helt underbart att resa tillsammans med barn? Få en fin reseupplevelse tillsammans på en familjesemester. Se alla våra barnvänliga hotell här. Dags för nya impulser? Unna dig en hotellvistelse där du kan märka storstadens puls och ägna dig åt shopping, cafébesök, kulturupplevelser och spännande restaurangbesök Se fram emot årets stora semester- upplevelser, under tiden som du klickar runt på vår innehållsrika lista över semestervistelser med mängder av varierande upplevelsemöjligheter.
Beställ en vuxensemester, en romantisk tillflyktsort eller en parweekend – utan barn! Vare sig man reser långt eller kort, så är en minisemester alltid ett uppskattat inslag i vardagen Stanna upp, njut av livets ögonblick på en slottsvistelse med förflutnas vackra toner. Minst en gång i livet borde man unna sig en slottssemester
Reser du utan barn?
Se våra rekommendationer här.
Vi har samlet en lista över
hotell där du får mest ut av
semestern, om inga barn är med.
Klicka in och se dina möjligheter
för att hitta den perfekta
minisemestern, fylld med härliga upplevelser, nästa gång du har ett
par lediga dagar i kalendern.
Minst en gång i livet ska man
skämma bort sig själv med en
timeout från vardagen på ett äkta
slott. Titta på listan över våra fina slottshotell i Europa här.


Bilsemester? Res med Happydays - vi är experter!

Happydays är ett danskt reseföretag, som består av många erfarna medarbetare - alla experter på bilsemester till semesterdestinationer runt om i Europa. Våra absoluta storsäljare finner du i Tyskland, Österrike, Frankrike och Italien. Det är också mycket populärt att åka på bilsemester på nära håll i Danmark, Norge och Sverige. För dig som vill prova på nya horisonter, har vi också spännande vistelser i Tjeckien, Slovenien, Kroatien och Spanien. Sedan starten år 2004 har Happydays skickat iväg hundratusentals glada semestergäster på bilsemester till semesterdestinationer, som ofta ligger helt nära stora europeiska sevärdheter. Dessutom kan vi klappa oss själva på axeln, då vi ligger i topp bland danska reseföretag som säljer bilsemester. Det är i alla fall det våra gäster själva säger - t.ex. på Trustpilot!

Interaktiva kartor från:
Google
Sitemap | Integritetspolicy | Allmänna villkor
Dankort Masterkort VisaKort