»

Privatlivspolitik



Ejeroplysninger

Denne hjemmeside udbydes af
Happydays A/S
Nordvej 12, Vangen
DK-9900 Frederikshavn

Tlf. 70 20 34 48
mail@happydays.nu


Happydays og personoplysninger

Happydays indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi vores gæster til at afgive information. Indsamling af information på Happydays' hjemmeside sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler personlige oplysninger, og hvad vi bruger dem til.


Hvilke oplysninger indsamler vi?

Happydays indsamler oplysninger om gæster på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvorfor bruger vi cookies?

Cookien fortæller os, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange rejsesider der bliver læst, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, etc.

Informationen er anonym og opsamles sammen med informationerne fra alle de andre brugere, således at vi får en statistisk oversigt over brugen af Happydays.nu.


Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil. Den indeholder ingen personlige oplysninger, og informationerne vi modtager er derfor anonyme. De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede dig om din accept, før der gemmes en cookie. Alt efter hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktioner få information om, hvordan du sætter din browser op til at behandle cookies.


Sådan sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker cookies, kan du altid slette dem. Vi håber dog ikke, at du sletter dem, da de er med til at forbedre hjemmesiden og gøre os i stand til at levere en løbende forbedret service til dig som kunde.

Se vejledning til at slette cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering 


Sådan undgår du cookies

Se vejledning til at undgå cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering 


Personlige oplysninger

Udover cookies kræver flere af funktionerne på Happydays.nu, at du udleverer personlige oplysninger. Generelt beder vi kun om personlige, når du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbreve, eller hvis du booker en rejse på Happydays.nu.

Udover oplysninger om navn, adresse, by, etc., kan det være oplysninger om køn, alder, etc.

Oplysninger afgivet ved tilmelding af nyhedsbreve bruger vi på sigt til at målrette annoncer i nyhedsbrevet og yde en bedre service for rejseklubbens medlemmer.


Brugerrettigheder

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


Interaktive kort fra
Google
Sitemap | Privatlivspolitik | Generelle betingelser
Dankort Masterkort VisaKort